Muistatko vielä Tuksun siipan Arto Länsmanin – näin hänellä menee nyt!

Muistattehan vielä Johanna Tukiaisen kanssa naimisissa olleen Arto ”Lapinmies” Länsmanin? Tuksu syytti häntä väkivaltaiseksi ja heidän parisuhteensa viat tuntuivat pitkälti lepäävän nimenomaan Arton harteilla. Tuksu muun muassa haukkui Artoa häävideollaan.

Näinköhän kaikki oli niin yksipuolista? Arto nimittäin on viihtynyt parisuhteessaan ja avioliitossaan jo pitkän tovin lappilaisen sairaanhoitajan Liisan kanssa.

Liisa kertoo Facebookissa, että yhdessä on oltu jo viisi vuotta.

-En ikinä unohda sitä iltaa, kun tavattiin Rovaniemen kuppilassa. Mie olin talvilomalla ja Arto avautui tunteistaan, mie olin niin vaikeasti lähestyttävä aluksi. Aamuyöllä huomattiin, että taidetaan olla vanhoja sieluja, Liisa naurahtaa Hymylle.

Mikä on pitänyt teitä yhdessä?

-Rakkaus, tasapuolisuus, näkemyserojenkin ymmärtäminen toisessa, anteeksi pyytäminen ja -antaminen ja riitojen unohtaminen, sanoo Liisa.

-Hetkiin kiinni tarttuminen, se että rakastaa toista juuri sellaisena kuin toinen on, omana itsenään, säestää Arto.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman, Tuksu, Liisa Länsman

Kommentit

Mode! Minne kommenttini häviää? Yhtäkään niistä ei ole julkaistu???

Tuolle onnelliselle liitolle Tuksu ennusti lyhyttä onnea. Toisin kävi, Tuksu metsästää edelleen miestä epätoivoisesti, mutta eipä ole onnistunut vaikka kuinka muokkaisi kuviaan ja tarjoaisi itseään vapaille miehille. Ettei vaan se kuuluisa Karma iskenyt näppeineen Tuksun mieshaaveille.

Onnea ja paljon lisää yhteisiä vuosia Arto ja Liisa! Hyvä että säilyit Arto hengissä Tunkin lähipiirissä, kaikille ei ole käynyt yhtä onnekkaasti. Olet löytänyt oikean aarteen paskakasan jälkeen, ihanaa nähdä, kuinka hyvin sinulla menee 🙂

Hyvä että pääsi tuksusta eroon. Onnea artolle ja Liisalle

Oma kommentti