Murharyhmän ex-pomo jyrisee: Rikollisten oikeuksista ollaan enemmän huolissaan kuin uhrien!

Kari TolvanenMurharyhmän eli Helsingin väkivaltarikosyksikön entinen pomo, nykyinen kansanedustaja Kari Tolvanen puhuu suoraan ja sydämestä Hymy-lehden marraskuun numerossa.

Eduskuntaan Tolvanen päätti pyrkiä muun muassa siksi, että hänen mielestään tavallinen kansalainen ei saa tällä hetkellä oikeutta niin hyvin kuin pitäisi. Rikollisten oikeuksista ollaan enemmän huolissaan kuin rikoksen uhrien, Tolvanen miettii.

Tolvanen mainitsee yhtenä yhteiskunnan rikollisia paapovista ilmiöistä sen, ettei maksamattomia sakkoja enää muunneta vankeudeksi.

-Kaljavarkaat vain nauravat kauppiaille ja repivät poliisin kirjoittaman sakkolapun poliisin nenän edessä, Tolvanen tykittää.

Tolvanen on rangaistusasteikon koventamisen kannalla monissa asioissa. Lue lisää marraskuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, väkivalta, eduskunta, Kari Tolvanen

Kommentit

olisko syytä alentaa hintoja. vaikka 10 kpl puolen litran tölkkejä maksaa helposti yli 30e..vanhaan aikaan jos 10 tölkkiä olis maksanut n 200mk, kyllä olis moni jättänyt ostamatta…

Se on tämä nykypäivän Haloslandiaa parhaillaan. Kaikkea paapotaan ja silitellään. Eihän sille mitään voi, jos tulee jano, niin pitäähän sitä kaljaa saada. Ja jos sosiaalitoimiston jakama raha on loppu, niin otetaan sitten vaikka ilmaiseksi. Kaiholla muistan Kekkoslandiaa, jolloin maassa vallitsi kuri ja järjestys.

Muistakaa äänestää ens kunnallisvaaleissa. Tehdään JYTKY 2.0!!!

kaikkien kaljavarkaiden tekoset näkyy hintojen korotuksissa..et sanoo toi hemmo ihan asiasta

Suomessa on niin vähän asukkaita, että mikään rikollisten paapominen ei näy millään alentavalla lailla rikostiloissa – ei nyt, eikä tulevaisuudessa! Hämärää ainesta on kuitenkin aika vähän ja eliminoimalla heidät, toisin sanoen rangaistuksia koventalla ja pidentämällä Suomi saataisiin käytännössä puhtaaksi rikollisista.

Pieni maa, mutta sairaan tyhmät johtajat. Hävettää olla nössö-Suomen kansalainen.

RIKOLLISET VANKILAAN ja murhaajilta ja pahimmilta tappajilta nirri pois. Kuolemantuomio voimaan. Kansalaiset alkavat olla kurkkuaan myöten täynnä rikollisten paapomista!

Esimerkki oli oikein hyvä. Kaikkiin rikoksiin pitää puuttua heti ja antaa sellainen rangaistus että se ehkäisee uusimista. Kaikkiin rangaistuksiin pitäisi liittää myös yhdyskuntapalvelua tai jonkinlaista pakkotyötä.

Tolvanen on nykyään lainsäätäjä. Tehköön lakialoitteen eduskunnassa.

Yksi ihminen voi häiriköinnillään ym.teoillaan tehdä kohteeksi ottamiensa elämän helvetiksi.mutta ei voi mitään,kun ”mitään ei ole vielä tapahtunut”,sanoo poliisi!Kysymys on mieleltään sairaasta ihmisestä,jonka kohdalla ”eivät pakkohoito kriteerit täyty…”.Ilmeisesti on aina odotettava jonkun kuolemaa ennenkuin ne täyttyvät!
Missä vaiheessa tähän on Suomessa tultu?Ilmeisesti laitospaikat ovat kalliimpia ja arvokkaampia kuin ihmisen
henki!!

”Osa suomalaisista ei vissiin käsitä, että kalja varkauskin on rikos! Sinäänsä esimerkkinä hyvä, koska noihin syylistyy yleensä nuoret, jotka ovat huomanneet ettei sitä seuraa rankaistusta.”

Ainakin äidinkielen opettajasi pitäisi laittaa vankilaan kun päästänyt moisen kirjoitustaidon omaavan läpi kursseiltaan…

Jos olisin diktaattori niin tekisin vankiloista keskiaikaisia tyrmiä jossa ei todellakaan olisi mukava olla ja päätäkin siliteltäisiin vain kumipampulla!

Nykyaikaiset luksushotellivankilat ja älyttömät kulut per vanki alas! Vanhuksetkin ovat huonommissa oloissa!

Osa suomalaisista ei vissiin käsitä, että kalja varkauskin on rikos! Sinäänsä esimerkkinä hyvä, koska noihin syylistyy yleensä nuoret, jotka ovat huomanneet ettei sitä seuraa rankaistusta.

kai siellä on esimerkkejä muitakin, tuo nyt oli vain yksi. lue lehti äläkä lässytä

-Kaljavarkaat vain nauravat kauppiaille ja repivät poliisin kirjoittaman sakkolapun poliisin nenän edessä, Tolvanen tykittää.

”Tolvanen on rangaistusasteikon koventamisen kannalla monissa asioissa”

Jos se koventaminen näkyy kyseisen kaltaisissa asioissa, niin olisi kannattanut pohtia uravalintaa useammin kuin kerran. Surullista, hyvin surullista, että esimerkiksi valitaan yhteiskunnan ns. pohjalla olevat kaljavarkaat
🙁

Oma kommentti