Murtokeikalla ollut nainen makasi kellarinkäytävällä tiedottomana

Poliisipartio sai hätäkeskukselta tehtävän mennä Helsingissä sijaitsevaan kohteeseen, jossa talon asukas oli eilen tavannut kellaritiloissa kutsumatonta porukkaa.

Yhdellä talossa asumattomalla ”vierailijalla” oli kädessään asukkaalta aikaisemmin anastettu kassi, mikä myös herätti epäilyt.

Poliisipartio löysi kellaritiloista neljä henkilöä, kaksi miestä ja kaksi naista. Toinen naisista makasi kellarikäytävällä tiedottomana. Hänet kuitenkin saatiin virkoamaan hetken päästä. Henkilöiltä löytyi kasseistaan kellarista anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Yhdestä kellarikomeron ovesta oli rikottu lukko repimällä lukon hela irti ovesta. Toisen komeron lukko oli väännetty auki ja komerot oli pengottu.

Talon asukkaan mukaan kellaritiloista on viime aikoina anastettu paljon tavaraa ja hän on itsekin tehnyt jokin aika sitten poliisille rikosilmoituksen omasta komerostaan anastetusta omaisuudesta. Kaikki neljä henkilöä otettiin kiinni ja heidät toimitettiin poliisin tiloihin. Asiaa tutkitaan kaikkien osalta varkautena.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, murtovarkaus, kellari

Kommentit

Oma kommentti