Musabisnestä rankasti arvostellut Anna Eriksson: Levy-yhtiöihin ei ole asiaa jos olet tällainen!

Anna Eriksson on tunnettu kritiikinkirveestään, jota hän on heitellyt musiikkibisneksen suuntaan. Nyt Annan ajatuksia voi lukea painetusta Hymy-lehdestä.

Tälä hetkellä Anna keskittyy konserttikiertueeseen, joka jatkuu joulukuuhun saakka. Ensi vuonna hän alkaa kirjoittaa uusia lauluja.

-Katsotaan nyt mikä tilanteeni on seuraavan levyn jälkeen. Minähän voin tehdä muutakin musa-alalla. Tuntuu siltä, että noihin isoihin levy-yhtiöihin ei kohta ole asiaa kellään, joka haluaa tehdä jotakin erilaista. Ja jos et saa radiosoittoa, homma on käytännössä haudattu, Anna tietää.

Annan ajatuksia kannattaa pitää hätähuutona suomalaisen musiikin laadun puolesta. Hänen viimeisin levynsä Mana ilmestyi viime vuonna. Se palkittiin 20 000 euron arvoisella Teosto-palkinnolla rohkeasta taiteellisesta irtiotosta. Kyllä kansakin sen löysi, ei sen puoleen, kultaa tuli.

-Jos on kunnianhimoa ja taiteellista halua kehittyä niin riskejä on pakko ottaa. Itse olen valintani tehnyt. Vaan en ole ikinä ollut näin tasapainoinen ja seissyt yhtä lujasti tekojeni takana kuin nyt, rohkea nainen hymyilee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anna Eriksson, kritiikki, musiikkibisnes

Kommentit

Oma kommentti