Muska muistelee: ”Bändin autossa oli niin kova savu pilvestä, että itsekin vain hihittelin”

Muska Babitzin ja hänen vuosikymmenten elämänkumppaninsa, kitaristi Hannu ”Hande” Salakka kertovat avoimesti uransa alkuvuosistaan Hymyn haastattelussa painetussa lehdessä.

Vuosikymmenet olivat villejä. Muusikoiden keikka-autot olivat sakeina savusta. Muska itse ei huumeisiin koskaan koskenut.

-Mutta Orfeuksen (bändi) autossa oli niin kova savu pilvestä, että kun tulin siitä ulos, niin itsekin vain hihittelin, Muska sanoo. Hannu jatkaa:

-Minulla oli viime vuoden puolella monta kuukautta etten ottanut viinaa ollenkaan. Sitten tuli joulu. Jälleen jäin vähän kiinni.

Muskan ja Hannun elämästä riittäisi vaikka kirjaksi asti. Sitä tehtiinkin erään kirjoittajan kanssa, mutta sitten sukset menivät ristiin.

-Meillä on ollut värikäs elämä. Ikä on rauhoittanut parisuhdetta. Olemme enimmäkseen kavereita. Vietämme rauhallisia koti-iltoja television ääressä.

Muskan 67 vuoden ikää ei uskoisi.

-Oma terveystilanteeni on loistava. Mitään salaisuutta ei ole. Syön terveellisesti ja nautin elämästä. Käymme yhdessä kuntosalilla, tosin poltan tupakkaa.

Lue juttu Hymystä.

Teksti:Hymyn toimitus, Ilari Kauppinen
Avainsanat: Muska Babitzin, Hannu Salakka

Kommentit

Oma kommentti