Mystinen sairaus piinaa tätä BB-kaunotarta!

Tämän vuoden Big Brotherista tutuksi tullutta Sarah Nousiaista piinaa mystinen selkäsairaus, joka tahtoo viedä ilon elämästä.

-Ei ole ollenkaan helppoa, kun selkää särkee melkein koko ajan. Joudun käyttämään särkylääkkeitä, jotta pystyisin tekemään töitä ja normaaleja arjen askareita, Sarah paljastaa Hymylle.

Hän kertoo olevansa tosi murheissaan elämäntilanteestaan. 

-Olen vielä sen verran nuori, että totta kai tällaiset harmittavat. En kuitenkaan voi antaa selkäni hallita elämääni, yritän elää mahdollisimman normaalisti. Selkätuki on käytössä, Sarah toteaa.

Sarah loukkasi selkänsä auto-onnettomuudessa vuonna 2009. Silloin hän valitti lähinnä niskaansa, joka tutkittiin. Selkä ei vaivannut niinkään paljon, joten se jäi vähälle huomiolle. BB-talossa selkä sitten alkoi vihoitella uudelleen, ja nyt neitokainen on marssimassa tutkimuksiin.

-Ei ole tietoa, mitä sieltä löytyy, mutta taatusti siellä jotain on pahasti vialla. Jotkut liikkeet sattuvat aivan sairaasti, niin että melkein itkettää ja on purtava hammasta. Helposti sitä vain olisi kotona, ettei käyttäisi mitään lihaksia. Mutta siitä tulee niin levottomaksi, että kivun ei voi antaa pidätellä. Minulla on onneksi korkea kipukynnys, Sarah kertoilee Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Sarah Nousiainen

Kommentit

AAAH pantavan ihanaa kuulla tästä pikkunymfiksestä. Toivottavasti kuulemme lisää! Aina tää Janitan voittaa.

Oma kommentti