Näillä ohjeilla jopa hiljainen nörttikin löytää unelmiensa naisen!

Seksiaiheisena bloggarina tunnettu Mieshoro on tehnyt kymmenen kohdan listan, jolla naisen saa hiljaisempikin nörtti. Lista on julkaistu eilen.

-Jengi länkyttää jatkuvasti ettei naista löydä. Kyllä naisia löytää. Mä annan tässä nyt muutamia vihjeitä, joista hyötyy vaikka olisi millainen hiljainen nörttimies. Usko pois, Mieshoro tykittää. Hänen blogiaan on luettu alun 700 000 kertaa.

-Älä ota baari-iltana enemmän kuin neljä juomaa. Et saa kännissä yhtään mitään aikaan. Ole ennemmin oma ujo itsesi kuin räkä poskella roikkuva urpo, Mieshoro ohjeistaa:

-Jos olet nörtti ja tuppisuu, etsi nörttiä ja tuppisuista naisseuraa. Voitte ihan hyvin tönöttää yhdessä vaikka leffassa seuraavan kerran kun näette, ei ole pakko olla äänessä. Siitä se pato sitten murtuu. Jos et ole kova juttelemaan, niin pyydä tanssimaan.

Psyykkaustakin tulee:

-Epätoivo näkyy kilometrin päähän. Sisäistä se että naisia on enemmän kuin miehiä ja ellei tavoitteenasi ole kylän kaunein ja himotuin kaunotar, niin sinullekin taatusti, ihan varmasti, löytyy joku. Ellei tänään niin huomenna. Vapauttavaa, eikö totta? Lue koko ohjelistaus ja kymmenen vinkkiä BLOGISTA!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: baari, iskeminen, mies, nainen, nörtti, parisuhde, pokaaminen

Kommentit

Oma kommentti