Näin asuu Munamies!

Riku Niemisen koti löytyy HaagastaPutous-ohjelman Munamiehenä hellyttävän Riku Niemisen koti löytyy Helsingin Haagasta iloisen keltaisesta kolmekerroksisesta talosta. Kahden huoneen ja keittokomeron asunnon hän omistaa puoliksi näyttelijävaimonsa Annika Poijärven kanssa.

48-neliöinen kaksio sijaitsee varsin hartaassa paikassa eli vastapäätä kirkkoa. Talo ei hohda uutuuttaan, vaan se on valmistunut jo vuonna 1955. Monille asuminen näillä seuduilla on sopiva ratkaisu alueen kohtuullisen hintatason vuoksi. Kaksiot maksavat ympäristössä noin 140 000 euroa. Riku taas tienasi viimeisessä verotuksessa 7 729 euroa.

Mutta kuinka muut Putous-tähdet asuvat ja tienaavat? Se selviää Hymy-lehden helmikuun numerosta. Kuka tienasi 121 783 euroa? Entä kuka asuu viiden huoneen luksusrivitaloasunnossa, jonka hintalappu alkaa vitosella?

Teksti: Hymy
Avainsanat: Munamies, Riku Nieminen, Putous, Annika Poijärvi

Kommentit

Miksi on poistettu kommentti, jossa kirjoittaja asiallisesti ilmaisi että kuvassa oleva mies on Riku Nieminen, ei Munamies?

Ei pidä ottaa vakavasti. Lapset tykkäävät kovasti! sehän siinä on tarkeää. Ei varmasti ketään kiinnosta missä ko näyttelijä asuu..

7729 ja 140000 on täysin mahdoton yhtälö,vaikka siihen lisäisi vielä vaimon tienuut.Niemisen kuukausi palkka 644euroo ei tämmösillä ansioilla lainaa lyhennetä!

140000=833000 vanhaa markkaa,eli onko kohtuullinen hintataso?

Hola! Sillähän rahalla saa epsanjasta jo yli 100 neliöisen bungalovin.

140 000 euroa on paljon rahaa, ei paljon kiinnosta tuo hesalaisten meininki!

tuo putous ei aiheuta muuta kuin myötähäpeää. niin karmeaa paskaa että……

Mitä vitun hieno tos munamiehes on!? kattonu muutamaton kerran putousta ja todennu vaan, et joo…ehk se joitankin naurattaa?

Oma kommentti