Näin BB-asukit tienaavat!

MTV3:n Viihdeuutiset on selvittänyt BB-talon asukkien tulot. Viihdeuutisten mukaan tulokingi on omaa liikunta- ja järjestyksenvalvonta-alan tehtäviin keskittynyttä firmaansa pyörittävä Marko. Hän tienasi vuoden 2006 verotietojen mukaan 28 000 euroa.

Seuraavaksi eniten tienasi Viking Linen XPRS-aluksen risteilyisäntä Andreas, runsaat 24 000 euroa. Marian tienestit olivat 20 200 euroa, Johan tienasi 17 800 euroa, Risto 14 100 euroa, Marianna 14 000 euroa, Niko 10 500 euroa, Minna 7 400 euroa, Mia 1 600 euroa ja Harri 700 euroa.

Cheryll, Tero ja Marianne olivat nollatuloisia, kertoo Viihdeuutiset.

 

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB, Big Brother

Kommentit

Mielestäni Minna sanoi tienaavansa 50 tonnia vuodessa, jää vain aika alakanttiin tuo 7 400e…… Mutta onhan se suu vaahdossa väittänyt paljon muutakin 😀

”Eikös se Minna väittänyt tienaavansa 50 tonnia kuukaudessa.”

mahdollisesti minna hankkii lisatuloja muilla keinoin.

Eikös se Minna väittänyt tienaavansa 50 tonnia kuukaudessa.

Ei keskituloisella itsensä elättämään tottuneella ole varaa ottaa tuolla menestymisen riskiä. Sitäpaitsi formaatti sopii syntymä tärähtäneille ja hulluttelusta, mauttomuudesta ja ryyppäämisestä kiksit saaville loosereille tai muutan tolloille. Halpaa viihdettä subin toimesta toimitettuna.

BB nähdään siis varmaan jonninmoisena ponnahduslautana parempiin tuloihin. Pikkasen outoa, että joukossa ei ole edes keskituloista julkisuushakuista immeistä ja huolestuttavaa, että siellä on käytännössä ”loisia”.

Oma kommentti