Näin BB-julkkis hyötyy julkisuudesta ulkomaailmassa!

BB-Sebastian kertoo Facebookissaan julkisuuden mukanaan tuomista hyvistä puolista.

-Henkkareita ei tarvi välttämättä enää näyttää, mies kommentoi ja antaa valaisevan esimerkin.

-Kävin hakeen tänään 100€ lähetyksen liikkeestä tuntemattomalta myyjältä, ja vaikka mun nimi ja vastaanottajan nimet oli erit, kundi luotti, kun tiesi BB:stä, etten valehtele.

Samoin oli käynyt BB-Sebastianille myös pankissa. Henkilöllisyyden todistamiseksi riitti naamataulu.

-Kätevää! mies ylistää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Sebastian

Kommentit

katsokaapa tulevaa tämän vuoden big brotheria joka alkaa elokuun lopussa niin on sitten mukavampi lukea hymyn netti saittia kun tietää mistä/kenestä puhutaan

No olipa suurta hyötyä. Nämä kaikki pissikset luulevat, että sitten alkaa julkisuus ja rahantuloa ei voi estää, että siitä alkoi miljonäärin elämä…mitä heistä tuli…sivan kassoja, mitättömiä visailuohjelman ”juontajia” ja mitättömiä julkkiksia. Ketä kiinnostaa joku BB-julkku??? ei ketään ja jos kiinnostaa niin sitten ko.henkilöllä on liikaa aikaa ja tulisi hankkia jokin terve harrastus.

KUKA ON BB SEBASTIAN?????????????????????????????????????????????????????? TAI MINKÄ NÄKÖINEN EDES?????????????????????????????????????????

Ei mikään ihme että Sebastian tunnetaan joka paikassa,oli niin suosittu kansan keskuudessa

En missään vaiheessa ymmärtänyt Sebun ”älykkyyden” hehkutusta katsojilta. Ihan tavallinen keskivertojamppa hoksottimiltaan, ei sen kummempaa. Ei tule luultavasti koskaan tekemään mitään mainittavaa josta kuultaisiin laajemmin, kuten ei kukaan muukaan asukas miltään kaudelta paitsi ehkä yksi.

BB-julkkiksena pääsee ilmaiseksi ravintoloiden vessoihin, joissa on saatavilla ilmaista wc-paperia vaikka kotiin viemisiksi.

Kun on BB-julkkis voi päästä Jenkkeihin jonkun poplaulajamiehen poikaystäväksi ja voi elää tämän varoilla mukavasti.

Sebastian oli ja on toden näköisesti vieläkin B B historian täysipäisin ja hetero Suomen kansalainen . Välillä otti päähän , mutta kun ymmärsin , niin tajusin .

No Sebastian taisikin olla niitä harvoja asukkaita viime BB-kaudelta, jotka jäivät mieleen ja joista haluaa kuulla vielä kauden päätyttyäkin, hän oli niin iso persoona ja lisäksi nosti BB-asukkaiden keskimääräistä ÄO:ta monella pykälällä 🙂 Pisteet Sebastianille myös siitä, ettei ole lähtenyt keikkumaan lehtien lööpeissä kuten vaikkapa Janica.

Sebastian älä välitä noista yllä olevista ja alle tulevista kommenteista,näitä kirjoitellaan kaikille pahimmin janicalle nyt viime aikoina..Sinä olit mun ja suurimman osan bb faneista mielestä suuri persoona joita ei kasva joka puussa,teit meidän 247 katsojien syksystä todella ihanan ja viihdyttävän,. ja ihmeellisintä tässä on myös että olen oppinut sinulta arvostamaan ihan uudelleen hyviä elämän arvoja kuten rehellisyyttä,raittiutta,läheisten kunnioitusta ym..jopa rukoilenkin välillä miettien sinun rukoilu hetkiä talossa,..hyvät jatkot vaan

Siellä taas on elämäänsä vittuuntuneet marabout löytäneet uuden kohteen . Vittuilkaa vaikka jalkapallolle kun se on niin helvetin pyöreä , että oikeen on kirjoitettava palstoille . Taitaa olla mielialalääkkeet loppunut kesken , kun elämä tollalailla vituttaa .

Minäkin tulostan Sebastianin naaman ja teen siitä naamarin, saankohan minäkin rahaa ilman että henkkareita näytän?

Jippii, kyllä elämä on helppoa nyt. Ei vittu oo totta mitä paskaa, tää kansa on vammaista!

ei muuta kuin vaihtoon tollaset työntekijät
ei mee lainkirjaimen mukaan

Oma kommentti