Näin kävi Hymyn uutisoimalle Jyväskylän opiskelijaprostituoidulle, Iinalle!

Hymy kertoi muutama päivä sitten jyväskyläläisestä korkeakouluopiskelijasta, Iinasta, joka on pitänyt blogia seksityöstään helmikuusta saakka. Uutinen sai Iinan postilaatikon räjähtämään – prostituutio näyttää olevan kansaa erittäin paljon kiinnostava aihealue.

Varsinkin naiset ovat kirjoittaneet Iinalle kysyäkseen tämän työstä ja ajatuksista. He myös kiittelevät Iinaa rohkeudesta tuoda ilmiö esiin. Joissakin palautteissa kysytään, ottaako Iina vastaan myös naisasiakkaita.

Iina korostaa haluavansa pitää mielenkiintoisen bloginsa ja seksityönsä erillään. Hän ei siis paljasta henkilöllisyyttään ja ilmoittaakin suorasanaisesti, ettei ota asiakkaita bloginsa kautta. Iinan keskustelua herättävään blogiin täältä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

Joo kauheinta olis et naiset rupeis eskopojalta kyseleen et haluisko olla heijän pikkupoikien kans sillee ja äiti vois kattoo vierestä!

Voi juma… Uskooko joku että toi on oikeesti huora? Näitä feikkiblogejahan on vaikka kuinka monta.

Heh. Olipas yllättävä uutinen. Uutinen olisi ollut, että nuori Esko poika olisi myynyt seksipalvelujaan ja nuoret miehet olisivat kyselleet häneltä työstä ja ajatuksista ja kehuneet rohkeutta.

Heh. Näin ei vaan tule käymään. Miettikääpäs itse miksi? 🙂

Vai että ”Näin kävi”? Tosi hyvä juttu muuten hymyltä.

Oma kommentti