Näin kävi Tauskin mersulle – oi voi!

Tauski PeltonenLaulaja Tauski esiintyi viime perjantaina hollolalaisessa ravintolassa. Keikka meni mukavasti, mutta parkkipaikalla miestä odotti epämieluisa yllätys. Tauskin auto oli naarmutettu terävällä esineellä.

-Koko auton ympäri oli kävelty ja raavittu. Auto on pakko maalata kokonaan, laulaja kiroaa Hymylle.

Tauskin Mersu ei ole ensimmäistä kertaa ilkivallan kohteena. Itse asiassa kovan onnen auto on turmeltu tämän vuoden aikana nyt jo neljästi.

-Sitä on potkittu kyljistä, hakattu tuulilasi, hypätty konepellille, ja nyt sitten tämä, Tauski manaa. Hän uskoo, että autovandalismin taustalla ovat fanien mustasukkaiset poikaystävät.

Tauski onkin hankkinut keikoilleen henkivartijan.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen

Kommentit

Taunon keikka aika on jo ohitse. oli hänellä liian fiksu tämä ex-vaimo.Nyt tälläinen surkea ien-henna.

Tauno sitä ja tota. Taunon kannattaisi hankkia uudelle vaimolleen paremmin istuvat hampaat.

Onko tauno joku artisti, luulin että se vaan hakkaa nais..

Jartsa on ihan oikeassa, tämä on näitä Tauskin epätoivoisia huomionhakuyrityksiä. Silloin kun ei taidot riitä, pitää turvautua muihin julkisuustemppuihin. Miehelle sattuu muka jatkuvasti kaikkea ihmeellistä ja vika on aina kaikissa muissa. Näinköhän se ihan niin on.

Jartsa on ihan oikeassa, tämä on näitä Tauskin epätoivoisia huomionhakuyrityksiä. Silloin kun ei taidot riitä, pitää turvautua muihin julkisuustemppuihin. Miehelle sattuu muka jatkuvasti kaikkea ihmeellistä ja vika on aina kaikissa muissa. Näinköhän se ihan niin on.

Jartsa on ihan oikeassa, tämä on näitä Tauskin epätoivoisia huomionhakuyrityksiä. Silloin kun ei taidot riitä, pitää turvautua muihin julkisuustemppuihin. Miehelle sattuu muka jatkuvasti kaikkea ihmeellistä ja vika on aina kaikissa muissa. Näinköhän se ihan niin on.

”Skool” sille, joka on rohkeasti antanut asiakaspalautetta keikalla! Rakentavaa kritiikkiä pitäisi osata ottaa vastaan – jopa Tauskin! Sitä paitsi, Tauski on taas muutamat levymyynnit tälle nimettömälle henkilölle velkaa kaikesta aiheutuneesta kohusta – joku urpo tämänkin ansiosta taas kantaa divarissa pölyttyneen DC:n kotiinsa…HOHHOIJAA!

Kyllähän se syy, miksei Tauskista ikinä tule isompaa artistia on nimenomaan tuo hölmöily. Mies ei arvosta pätkääkään ihmisiä, jotka ovat maksaneet hänen keikoilleen. Ja sitten jotkut nuoret, ylipainoiset ja jätetyt eukot vielä fanittavat tätä ressukkaa, hohhoijaa.

Kyllähän sellaiset huutelevat humalaiset naiset osaavat olla TOSI rasittavia, mutta kyllä artistin pitäisi silti osata käyttäytyä. Tuolla keikalla oli kuulema pelottavimpia olleet Tauskia fanittaneet ja puolustaneet ”hieman” kiloja keränneet nuoret neidit. Huolestuttavaa.

Tauski, onko kivaa olla säälittävä/sääliä hakeva objekti Myhyn palstalla, vanhan kuvan kera?

Keksipä nyt jotakin uutta, aiheena, auton tai naisen (tai muun esineen) naarmuttaminen on jo mennyttä kamaa. – Ei tällä kovin pitkälle pärjää.

Ämmä jolle haistateltiin oli ansainnut kyllä haisevan vastalauseen omalla epäasiallisella käytöksellään ja jatkuvalla huutelullaan. Artistikin on vain ihminen!

Oli sanonut esiintyesssään eräälle naisasiakkaalle, ”Haista ämmä vittu” sekä oli keikalla päihtynyt. Sitä saa mitä tilaa…

Tauski käyttää aina tollasia tekokultakäätyjä, oksettavia, suoraan kasikyt luvulta. Sitten toi blondattu pystytukka ja feikki Turkin tulias Ed Hardy kuteet niskassa. Olet LIMAINEN!

Tauski oot ihana ja komee, me rakastetaan sua<3 Suomi on täynnä kateellisia ihmisiä, älä välitä.

HEH näin juuri. Että joku ois tälle peeaalle vanhalle äijälle jolla ei ole ulkomuotoa, rahaa, lahjakkuutta, koulutusta, EIKÄ fiksua TAI kaunista naista, kade!
Katso Taukki vaan sitä Hennaa, siis se naama… pelottava suorastaan, kuin mies. Sitten se epäsuhtainen vartalo, anorektinen muuten mutta ne Viron epämuodostuneen näköiset silarit. Niinkuin teille ois edes puliukko kade!

Kuka olis Tauskille mustsukkainen saati kateellinen? Eihän ton keikoillakaan käy kukaan 😀

”Tähtäsin Katjaan, mutta osuin Virpiin.”, selittää Tauski Tinttaaja lyömisiään ”Alfauros” -julkaisussaan.

Naisenhakkaus on toki raukkamaista, mutta säälittävä pelkuri on auton naarmuttelijakin.

Luultavasti tuntevat toisensa lapsuudesta. Yhdessä polttivat muurahaisia suurennuslasilla ja ammuskelivat kissoja ritsoilla. Vasta seiskaluokalla heidän tiensä erosivat, kun molemmat halusivat kiskoa hiuksista samaa tyttöä.

Nimimerkki lake on täysin oikeassa. Näin se menee. Todella säälittävää, että joutuu keksimään milloin mitäkin pysyäkseen ns. keltaisen lehdistön julkisuudessa, ettei tarvitse toimeentulotuella elellä. – Vaikka veronmaksajana kyllä soisin senkin, mieluummin kuin turhan tyrkkyjulkisuuden. Olen todella kyllästynyt taunoon ja kumppaneihin.

vitsi jos ei olis hymyä ja seiskaa, niin taukki ja henna olisivat sossun jonossa…

Autoon vois asentaa kameran joka zoomaa. Toimiskohan sellainen. Sitten vielä joku lappu että kameravalvonta.

Ei se ole Tauski vaan ehta Tauno. Kiva nimi…
Jaha, Taunon autokaan ei sitten ole sen oma.

Pitää omaa autoa, siis anteeksi rahoitusyhtiön, AKE:n mukaan Tauno ei omista yhtään mersua, raapia, että saa muutaman kympin rahnaa lehdiltä.
Naisia voi kyllä iskeä muutenkin kuin tämmöisillä täsmäiskuilla mediaan, esimerkiksi nyrkillä.
Ai niin, Taunohan tietää jo sen.

Näiden pyrkyreiden tulee myös kestää sitten kommentit.
Esim. Martina poisti kokonaan sen mahiksen omilta sivuiltaan, todella pelkurimaista, eikä halua muiden näkevän, miten suuresti häntä halveksitaan. Myös kammottava Saana P. poisti kommenttimahiksen. Mitä vellihousuja.

Totuus on, jokainen joka poistaa kommentointi osion, tulee menemään samantien alaspäin. Miksi muka muutenkaan ei saisi KOMMENTOIDA! Ihmettelen syvästi! Nämä julkut ovat itse tyrkkineet itseään koko ajan lööppeihin. Tottakai heitä voi ja pitää kommentoida. Seiska teki ison virheen poistamalla osion.

^ Ei koskaan. Seiska teki jo sen vriheen, poisti siis kommentointiosuuden ja kävijämäärät laskivat kuin lehmän häntä konsanaan!

Mä säälin kyl näitä sairaita kirjoittelijoita. Millon hymy poistaa kommentointimahdolisuudet.

kannattas tarkistaa akesta että kenen se mersu oikeasti on…

Seisooko se turvamies auton vieressä jatkuvasti? Meneekö Taukin koko keikkapalkka turvamiehen maksamiseen? Kyllä sää oot sitten mainio ja ihan uskottavakin. Heh.

Juupajuu hei, myös MTV3 kirjoitti. Älä sä tuu tänne opastaan.

Voi vittu,mitkä helyt tolla urpolla ja tosi älykäs katse.

Ettei nyt vaan joku vakuutuspetos juttu kun peeeaaa

Halvemmaksi kuin henkivartija olisi tullut valvontakamera autoon. Miten se vartija vartioi autoa silloin kun vartioi henkeä esiintymislavan liepeillä? Viedäänkö autokin lavalle?

Tauski on täysin turha äijä.

Onks Tauski sen takia sairaalan vuoteessa kun hän loukkaantui verisesti pikkuautonsa naarmuttamisesta?

sitä saa mitä tilaa…!!!!!!
onko Hymyllä jo näin pula jutuista että pitää jonku noubadi tollon autosta kirjoittaa..!!!!

Mese raukka. onneksi ”henkivartija” jatkossa valvoo sen henkeä.

Eiköhön syy ole omassa typerässä käytöksessäsi. Oksettava ukko. Eipä tarvitse missään katellä.

Juu ”mustasukkaiset poikaystävät”.
Tai sitten ihmiset jotka eivät voi sietää naistenhakkaajia.

Oma kommentti