Näin kivasti Arttu Wiskari lohkoo massia maaliskuussa!

Arttu WiskariHymyn maaliskuun numerosta voit katsastaa, millaiseen lukaaliin Espooseen laulaja Arttu Wiskari viime kuussa muutti. Hymy kirjoitti asiasta tietenkin ensimmäisenä, ja esittelee Artun kodin ”strategiset tiedot”. Mutta eipä laulajalla hullummin pyyhi keikkarintamallakaan.

Tätä nykyä jäppisellä on esiintymisiä enemmän kuin jaksaisi tehdä. Siitä huolimatta Arttu on halunnut pitää työpaikkansa rautakaupassa. Voi miksi, Arttu?

Koko alkuvuoden mies on juossut ympäri Suomen, mutta tässäkin kuussa hänellä on hämmästyttävät 15 keikkaa. Se on artistille varsin paljon. Jos ajetellaan, että mies saisi keikkaliksoista itselleen vaikkapa vain 1 000 euroa keikka, hänen kuukausitulonsa olisivat nykyisellään 15 000 euroa. Taattua on ainakin se, että Wiskarin viimeksi vahvistetussa verotuksessa tauluun pykäämät 32 678 euroa kalpenevat nykytulojen rinnalla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Arttu Wiskari

Kommentit

Ihmiset maksavat artistin liksan.Liksa nousee mitä paremmin artisti kehittyy ja tekee työnsä. Mm. siksi tämän täyteartikkelin väsääjä ei pääse tekeleineen edes paperinkeräyksen listoille.

Miettikääs nyt järkevästi. Keikkamyyjä ottaa omansa, soittajien palkat, ääni- ja valotekniikan kulut + teknikoiden palkat. Tämän lisäksi autosta tulevat kulut, vuokra ja nafta. Miksi tällaisia juttuja tehdään, kun niissä ei ole mitään tekemistä elämän tosiasioiden kanssa.

Joo kerro mihin menee esmes paula koivuniemen lauantai-keikan esiintymispalkkio.

Jos se on 4000 e

Keikkamyyjä 0e (paula myy itse)
Bändi, vakkaripalkka, jyvitettäköön esim. 1000e pojille plus eläkekulut 700e
Bensat ja majoitus 700e

Paskapuhetta, paljonko luulet Rihannan, Madonnan tai Kanye Westin tienaavan keikoistaan?

Helvetisti yli 1000€

Otsikosta olisi voinut päätellä, että toimittajalla on jotain tietoa asiasta.

”Jos ajatellaan” on kuitenkin täyttä humpuukia. Ei artisti tienaa normaaleista keikoista tuhatta euroa bruttona itselleen. Tämä on täysin varma asia.

Oma kommentti