Näin kohuäiti Super-Marjo tienaa tyttärellään!

Marjo NiittyviitaSuper-Marjona tunnettu Liv-kanavan Marjo Niittyviita pyörittää ohjelmayritystä, jonka liikevaihto on viimeksi ollut noin 150 000 euroa vuodessa. Marjo on kertonut oman 10-vuotiaan tyttärensä heittävän jopa 100 harmonikkakeikkaa vuodessa.

Hymyn saamien tietojen mukaan keikasta maksetaan noin 300-400 euroa, joten Marjo tienaisi tyttärellään huimat 40 000 euroa vuodessa!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marjo Niittyviita, Super-Marjo

Kommentit

Eihän Sibelius-akatemiasta valmistuneetkaan ammattimuusikotkaan tao tuollaisia summia pelkillä keikoilla. No, ehkä pari menestyvintä kokoonpanoa tai virtuuosia voi sen tehdä. En nyt oikein usko, että 10-vuotias hanuristi (jonka päivätyö on kuitenkin koulunkäynti) saisi kasaan montaa kymmentä tuhatta.

Marjo on sellainen seipään niellyt luuviulu…ei hotti mitenkään.

Hullu ämmä tämä Marjo…teennäinen pyrkyri…täysin oksettava ämmä ja mies on TÄYSI vätys ja nössö vailla mitään selkärankaa. Lasten tulee antaa olla lapsia ja tehdä lasten juttuja eikä olla aikuisten marakatteja. Marjolla vissiin ankea lapsuus kun pitää elää elämää lasten kautta. Koko sarja on turhaa turhempi ja tollaiset vanhemmat pitäisi saada vastuuseen, toihan on lasten hyväksikäyttöä kun heidät pakotetaan esiintymään 100 keikkaa vuodessa..saisivat hävetä. Hävetä saisi myös tv-kanava kun esittää tämmöstä paskaa ihmisille..

Onkohan kertonut 100 keikasta? Muistan nähneeni juttuja, joissa puhuu kymmenistä.

Kyllä tuon naikkosen paranis jotakin syödä. Nahka roikkuu luitten päällä. Ja mieliki on kireä ku viulunkieli. vai että super marjo 😀 😀

No pikkukakaraa vielä joku huvikseen kuuntelee, mutta kun ikää alkaa olla 15, on tuhansia samanlaisia taidottomia tekeleitä kisaamassa samoista ns. esiintymisistä. Lapsiparka, kylmä totuus tulee vastaan.

Kehuskeli kakarallaan olevan 200 palkintoa. Elikä jos nyt on käyty vaikka 500 eri kisat, että tuo kasa on saatu aikaan, oi sanoa, että joku on syrjäyttänyt rauhallisen ja harmonisen kotielämän. Lapset pois tuollaisilta!

Sata keikkaa vuodessa on 2 joka ainoa viikko. Ja sitten ne 40 voitetut hiihtokisat ja ties kuinka monta harrastusta. Että kuka uskoo kaiken lukemansa?

RYPPYYN ON VETÄNYT NAAMAN JOKO ON YLI 50V. MINÄ EN OLLUT KYLLÄ NOIN KULUNEEN NÄKÖNEN

hevosnaama…..taitaa olla maksa sanomassa sopparia irti…..

Kuules nyt, tää pentu soitteli tossa yksi päivä ison autoliikkeen autonäyttelyssä. Ihanko luulet että satasella tuli soittelemaan sinne? HALOO!d

kukaan järjestäjä ei maksa noita summia, esiintyi ruokapalkalla tuurissa, tiedän asian varmasti.

Juu.. Oliko tuosta otettu poikkee kuljetuskustannukset, soittotreenimaksut jne.? Kyllähän noita on olemassa.. itsekin tunnen perheen joka kuskaa tuhannella eurolla skidejään urheilukisoissa ympäri maailmaa/ kk. Ja luulenpa, etteivät kyllä saa mitään kulukustannuksia takaisin.. Olen asiaa joskus kritisoinutkin, kun yksi lapsista on taiteellisesti suuntautunut (musiikki), ja vaikka on tähän ot, niin vanhemmat ei arvosta taipumusta, vaan urheilla pittää, oliks sillä nyt sitten koulujutuista ja harrastuksista jotain kolme vkoa lomaa vuodessa..

Siis että toi muka tienaa jotain kakarallaan? Enpä usko. Epämusikaalinen ilmestys ja vielä rumahko sellainen tuon tekele.

Mistähän Hymy taas on lähteensä ottanut, kun muussa mediassa tämä Marjo nimenomaan on sanonut että keikkojen lukumäärät on virheellisiä, ettei todellakaan edes antaisi lapsensa tehdä vuodessa noin montaa keikkaa!

Turhake, kuten kakaransakin. Ei kummoinen mukula, ei erityisiä taitoja eikä häävin näköinen, mutta tämä muija tunkee pentuaan kiivaasti joka paikkaan, vaikkei varmasti ketään kiinnosta.

Ootteko käyneet kattomassa Nelonen.fi sivuilta kommentteja noista ohjelmista?

Joka toisessa kommentissa tämä hevosennaama haukkuu anonyyminä omia ns. tanssityttöjään ja kehuu omaa perhettään.

Omituinen muija.

No millään satasella ei äiti ja lapsi voi kyllä keikkailemaan lähteä. Matkoihin palaa jo satanen, ruokiin toinen ja yöpymiseen kolmas. Keikasta kää sitten kulujen ja verojen jälkeen se 10-50€ voittoa.

koko illan keikkojako se plikka vetää vai mistä toi hinta tulee?
KUKAAN ei maksa 300 euroa haitaria soittavasta lapsesta. Sillä saa jo b-tason artistilta pari biisiä..

En myöskään ihan rehellisesti usko, että kukaan aikuinen ”tienaisi lapsellaan”.

Onko Marjolta esimerkiksi kysytty, menevätkö lapsen omaan säästöön pesämunaksi.

Toimittajalla taas laskelmat kohdillaan. Pelkkiä alveja joutuu tuosta tilittään jo melkein kympin.

Hyi saatana. Tämä irvinaama … nyt loppuivat sanat…

ihan höpö höpö juttu! ikinä en usko että sen mukulan soitosta kukaan maksaa noin isoja summia. Varmaan maksimissaan 100€

Oma kommentti