Näin Miss Suomi -instituutiota ryvetettiin huolella – missejä ahdisteltiin!

Sara SieppiMissikeisarinnaksi tituleerattu Miss Suomi -kisojen uudistaja Sunneva Kantola on luvannut tuoda mittelöihin enemmän glamouria ja arvostusta. Kantolan näkemykset kuitenkin herättävät paljon arvostelua julkisuudessa.

Aikoinaan Miss Suomi -kiertueet yökerhoissa lopetettiin kiertueiden ex-vetäjän Marjo Sjöroosin vuoksi siksi, että yöaikaan päihtyneiden edessä bikineissä esiintyvät missit kokivat tilanteen kiusallisena ja epäarvostavana. Kantolan aikana tähän on nähtävästi jälleen palattu. MTV3 Viihdeuutiset uutisoi Vantaan Tivoli -ravintolassa eilen syntyneestä episodista, jossa pari humalaista makasi esiintymislavalla ja yritti kurkkia esiintyjien hameiden alle.

Keskustelupalstoilla närää on aiheuttanut myös viihderyhmä Hunksien ilmestyminen Miss Suomi -kilpailuun. Miespuolista eroottista tanssiryhmää ei haluttaisi yhdistää missi-imagoon.

Hallitsevan Miss Suomen osallistuminen yhdessä salarakkaiden ja muiden värikkäiden viihdepersoonien kanssa tosi-tv-ohjelmaan kesken missivuotensa on niinikään ihmetyttänyt joitakuita. Sara Sieppi lähti Viidakon tähtöset -kuvauksiin ennen vuodenvaihdetta, ja sai pitkänlinjan missiasiantuntijan, Voicen uutispäällikkö Mikko Räsäsen huokailemaan tosi-tv-tyrkkyjen ja Miss Suomen yhdistymistä samaan kategoriaan.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marjo Sjöroos, Mikko Räsänen, Miss Suomi, Sara Sieppi, Sunneva Kantola, Voice

Kommentit

Tämän koko miss Suomi homman voi lopettaa…kaikki sellaisia äö:ltään alle minimin olevia anorektisia kuikeloita….mitä se nyt on sitten olla juontamassa ja jakamassa ilmapalloja ABC:n avajaisissa ja maailmalla isoissa kisoissa ei tule minkäänlaista tulosta…ei sitten Lola Odusogan 3:n sijan jälkeen.

Voisin panna tota Sunnevaa peräreikään ja pilluu nyrkillä samaa aikaa! Mukava muija! Nii ja voisin myös pissata sen suuhun ja se sais kusta mun suuhu IHANAA!!!

Kuten joku tuolla jo mainitsikin missikisoja pidetään vain siksi että saataisiin jääkiekkoilijoille puolisot.
ÄO on samamolemmilla… vakka kantensa valitsee…

Kyllä se Makunen oli äijä. Eihän tommoisia tytönhupakoita pysty joku Sunneva pitämään aisoissa. Siihen vaaditaan muutakin kuin pelkkää hymyilemistä. Välillä pikkuhupakoita pitää torua kunnolla!!!

Olen kanssa sitä mieltä, että tää Sunneva oli aivan väärä valinta tähän tehtävään. Siitä naisesta ja sen ylihinnotelluista vaatteista on glamour kaukana. Ja Hunksit mitä siihen edes voi kommentoida. Ja onhan Jutta Jussila Gustavberg ollut jo häärimässä noissa kisoissa. Nyt Sunneva vaihtoon ja joku oikeesti osaava ja hieno leidi vetämään kisoja.

Antti Kurhista ja tätä ruskihunksia varten ja jääkiekkoilijoita ja seiska ja hymy,ja jallu ja kalle lehtee varten on missikisat

En oe pitkään aikaan arvostanut näitä missi sielä, missi täällä kisoja.Arvomaailmassani ne ovat tyrkky tuolla tyrkky täällä osastolla.Ei siis mitään menetetty siinä kuka vetää ohjaksissa. Ketä varten muuten näitä kisoja pidetään?

Sunneva täysin väärä tyyppi! oIS Räsänen tai joku muu mediapersoona ostanut noi kisat

Eino-setä on niin kapes, ettei tajunnut antavansa kisaa huonoihin käsiin. Sunneva Kantola, prinsessa, ei osaa vetää skabaa. Hän sotkee siihen vaatteensa, Hunksit ym. Kohta siellä on Sunnevan tutut Martina Aitolehti ja Jutta Jussila häärimässä. AIJAIJAI!
Tämä kisa olisi pitänyt antaa toisiin käsiin.

Oma kommentti