Näin moni ihminen haluaa Tuksulta koirat pois!

Tukiaisen sisaruksilta, Johannalta ja Julialta, vaaditaan nettiadressin keinoin koiria pois.

Nettiaddressin on jo tähän mennessä allekirjoittanut lähes tuhat ihmistä.

Addressissa esitetään erilaisia väitteitä koirien huostaanoton syiksi. Väitteistä ainakin se, että Tukiaiset ovat kuljetelleet pikkukoiriaan meluisissa diskoissa ja yleisötapahtumissa on näytetty toteen.

Hymy kirjoitti ensimmäisenä mediana Turun eläinsuojeluvalvojan vierailusta Tukiaisten majoituspaikassa Kaarinassa viime viikolla. Addressi on kuitenkin laitettu vireille jo helmikuussa. Tukiaisilla on viime aikoina ollut neljä koiraa, kolme niistä Johannan.

Addressi täällä

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, koirat, eläintensuojelu, nettiaddressi

Kommentit

Tämän Hymyn verkkojutun julkaisun jälkeen näyttää tilastotietojen mukaan tulleen ko. adressiin 136 allekirjoitusta n. kahdessa vuorokaudessa. – Vaan ei sillä liene mitään merkitystä, koska ei ole mitään kohdetta, johon adressi toimitettaisiin – ai niin, paitsi Tuksunkaiset itse, tietysti. – Voiko Hymy järjestää ko. audienssin, ja saisihan siitä jutunkin tehtyä lehteen, sekä printtiin että muualle… Tuksu järjestäisi varmasti mielellään glamourisen juhlallisen vastaanoton, kas kun ”julkisuus on mua varten” – ja koirat olisivat innoissaan, hyvinhoidettuja, onnellisia ja eläinlääkärin ohjeiden mukaan ruokittuja.

Oma kommentti