Näin New York Post raportoi Sanna Marinin lopullisesta avioerosta!

Sanna Marin. 15.12.2014
© Marjo Tynkkynen/Otavamedia

Sanna Marinin lopullinen avioero on raportoitu myös suuressa yhdysvaltalaisessa New York Postissa.

Lehti kertoo otsikossaan Suomen juhlintaa rakastavan ex-pääministerin lopullisesta avioerosta nautittuaan ensin ”hot girls” – kesästä.

New York Post painottaa, että Suomen entinen pääministeri on juhlia rakastava nainen, ja se kertaa jutussaan muiden muassa hänen pitäneen hauskaa festivaaleilla tyylikkäisiin asuihin pukeutuen.

Lehti muistaa kertoa, että Sanna Marinin ja Markus Räikkösen haettua avioeroa, he julkaisivat yhteisen lausunnon jossa vannoivat pysyvänsä parhaina ystävinä.

Jutussa on julkaisu myös seksikkäs kuva Marinista yllään musta minihame ja lyhyt, vatsan paljaaksi jättävä toppi.

New York Post on kolmanneksitoista vanhin Yhdysvalloissa julkaistava sanomalehti ja vanhin niistä, jotka ovat ilmestyneet jatkuvasti päivittäin. Vuodesta 1976 lähtien se on kuulunut australialaissyntyisen miljardööri Rupert Murdochin News Corporationiin.

Wikipedian mukaan New York Postin päivittäinen levikki romahti Schiffin aikakauden viimeisinä vuosina 1960-luvun lopun 700 000:sta noin 418 000:een.

2000-luvulla tapahtunut elpyminen nosti levikin 724 748:aan huhtikuussa 2007.

Osittain tämä saavutettiin tuolloin alentamalla lehden hinta 50:stä 25 senttiin. Lokakuussa 2006 Post ohitti ensimmäisen kerran kilpailijansa New York Daily Newsin levikissä.

KATSO NEW YORK POSTIN JUTTU TÄSTÄ LINKISTÄ.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Sanna Marin

Kommentit

Oma kommentti