Näin nolosti kävi BB-voittajan perustamalle yritykselle!

Aso AlansoVuoden 2009 BB-voittaja Aso Alanso perusti heti palkintorahat eli 50 000 euroa saatuaan Alanso-nimisen toiminimen keikkailua hoitaakseen. Nyt firmalle on käynyt höpösti, sillä verottaja on poistanut yrityksen ennakkoperintärekisteristään. Verottajan toimenpidemenettely tapahtui heinäkuussa tänä vuonna.

Ennakkoperintärekisteristä voidaan poistaa, jos asiakkaalla on maksurästejä. Rekisteriin pääsee kyllä takaisin, kun verot on hoidettu. Ennakkoperintärekisteristä poistaminen haittaa sujuvaa bisneksentekoa, sillä yrityksen asiakkailleen lähettämistä laskuista pidätetään vero suoraan samoin kuin palkansaajiltakin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Aso Alanso

Kommentit

Sekä että, ei Ason perässä pysy.Sillä on mimmi ja välillä taas ei.

Hei VESA123!! Ei tullut kolmanneksi Esa.S vaan Esa:A…

Äh, tolla logiikalla mieluummin Tuksu ulos suomesta. Täähän on ihan suomalainen, omaksunu kulttuurin täysin.

Hiekkanegelle iha oikein. Ulos Suomesta tollanen pakolainen.

MItä se Alanso-firma sitten tekee? L0L, pelkällä toiminimellä ei tienaa VITTUAKAAN, L0L.

jopa Kurhisella on merkonomin paprut ja varmaan jokin toiminimi jolla hoitelee julkisuustempauksiaan.

itse tiedän ainakin kaksi tohtoria BB alkusista ja kaksi maisterin opintoja suorittavaa, ja nämä on vain kolmelta uusimmalta kaudelta. Vanhemmilta kausilta voi löytyä lisää. Monilla muilla on amk-tason tai vastaavan koulutus tai opinnot päällä, ja kouluttamattomistakin useimmat taitaa oli eri alojen kaupoissa töissä myyjinä jne. Hyvin harvat itse asiassa on noita ”tyrkkyjä jotka ei tee mitään”, vaikka sellaista BB-asukkaista aina väitetään.

Oho…jopa kask BB alkusta on lukeneita…loput onkin pohja sakkaa ja ulosotto veloissa lopun elämäänsä.

no ei ole Esa ainoa BB-tyyppi jolla on yliopistokuviot hyvällä mallilla meneillään

Verottaja nyt rankaisee ihan pienimmistäkin virheistä. Ei tarvitse olla epärehellinen, ihmisille sattuu pieniä virheitä ilmankin. Siitä saa kuitenkin kohtuuttoman kovan leiman pitkäksi aikaa. Ellet nyt sitten satu olemaan joku poliitikko, jotka ei saa edes seuraamuksia mistään kun ottavat kalliit kovat lakimiehet kumoamaan kaikki syytteet. Meitä pieniä yritteleviä tavallisia ihmisiä vain koskevat kaikki säännöt ja me myös kärsimme rangaistukset. Tsemppiä Asolle yrittämiseen!

Miten muka toiminimen perustaminen keikkailuja varten voi maksaa 50 donaa??

Tienesti pitää laskea verojen ja maksujen jälkeen. Moni juhlii kassan, mutta sitten jäävätkin valtion saatavat piikkiin… Kreikan mallia. Ei Suomi pyöri veronvälttelyllä.

Kolmanneksi tulleella menee paremmin. Väittelee tänään tohtoriksi.

Yrittänyttä ei laiteta paitsi tietenkin Suomessa. Edellinen wannabee on varmasti joku menestynyt, epäilenpä. Tee sinäkin jotain palkkas eteen, jooko

Eiks noi wannabeet tajuu et julkisuudella ei tienaa.Idiootteja kaikki BB-tyrkyt.

Oma kommentti