Näin ökysti asuu ja tienaa Jari Tervo!

Jari Tervon taloHymy selvitti huippukirjailijoiden tulot ja asumiskuviot. Lehdestämme näet viime vuoden bestseller-listan kuuden kärjen. Osa harjoittaa myös ”tukevanoloista” bisnestoimintaa, kuten esimerkiksi Ilkka Remes eli Petri Pykälä.

Mutta kuinka esimerkiksi Jari Tervo asuu? Hyvin ökysti, ja vielä ökymmin tienaa. Miehen tuloissa näkyy toki Uutisvuoto-lisä.

Kirjailija on tuskin koskaan aiemmin takonut paaluun huikaisevaa 309 971 euroa, kuten hän vuoden 2010 verotuksessa teki. Jarin Layla-kirjan myyntilukemat olivat myös kunnioitettavat – 62 700 kappaletta. Jari on isänmaallisia verokorttimiehiä, hän makseli yhteiskunnalle 139 364 euroa.

Tervon luksuskoti sijaitsee merellisessä Helsingissä, Katajanokalla. Modernissa, vuonna 2006 rakennetussa talossa Jarilla on 152 neliötä ja viisi huonetta. Lukaalin hinta on ainakin 800 000 euroa.

Entä Laila Hirvisaari, Mauri Kunnas, Reijo Mäki, Rosa Liksom – lue lehdestämme lisää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ilkka Remes, Jari Tervo, Laila Hirvisaari, Mauri Kunnas, Petri Pykälä, Reijo Mäki, Rosa Liksom

Kommentit

Sairasta että joku joutuu maksamaan 139te veroja!! Jotain rajaa verottajan ahneudelle ettei kaikki vähänkään enemmän tienaavat muutta ulkomaille

vitun kommarit taas ollaan kateellisia.joka jäbällä on varaa kirjoitus koneeseen,mutta harva osaa tehdä sillä mitään järkevää.musiikki puolella sama juttu,pelimies on pelimies.

Itse tienannut asuntonsa hinnan toisin kuin poliitikot ja johtajat, jotka asuvat veronmaksajien ja työntekijöiden avustuksella.

Ei tollaset sossuköyhnät varmaan edes ostele mitään kirjoja saatikka lue.

kateelliset pellet. kirjoittakaa itse yhtä hyvin ja käykää yliopisto ja maksakaa itse yli puolista tuloista veroja. Tod näk. Tervon veroilla maksellaan usean teidänkin työttömänkin kämppä ja sossu.

Saatana mikä lurjus, en kyllä osta tuon ahneen sian teoksia enää koskaan!

Oma kommentti