Näin pyyhkii kortitta ajosta kärähtäneen Marita Taavitsaisen firmalla

Upea laulajatar Marita Taavitsainen joutui ikävään julkisuuteen Seiskan paljastettua viime numerossaan hänen ajelleen ajokiellosta huolimatta ökybemarillaan.

Uusi ajokielto voi olla jopa puoli vuotta pitkä, joten Maritan täytynee palkata itselleen kuski keikoille. Keikkoja hänellä nimittäin on edelleen erittäin runsaasti.

Marita valittiin tangokuningattareksi jo 23 vuotta sitten, ja monikaan tangokuninkaallisista ei ole pystynyt elättämään itseään laulamisella vuotta paria pitempään. Marita on poikkeus.

Hän pyörittää Marita Taavitsainen Oy:tään, jonka tilinpäätökset ovat positiivista luettavaa. Liikevaihto on ollut yrityksellä viimeiset viisi vuotta aina 200 000 euron paremmalla puolella. Investoinneista johtuen tulos sukelsi vuonna 2015 pakkaselle yli sadan tonnin verran, mutta nyt on jälleen kelluttu pinnalla. Viimeisin tulos on 9000 euroa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: firma, Marita Taavitsainen, tulos, tilinpäätös

Kommentit

Kyllä oli kamalia kuvia ne pipopäässä ja lumiharja kädessä riehuvasta Taavitsaisesta.. Mummoni oli hehkeämmän näköinen vanhana kuin Marita. Ihmettelin pitkin vuotta mitä nämä jutut siitä taavitsaisen avioliitosta oikein oli..Välillä oltiin eroamassa ,sitten ei ja siten terapeutilla ja taas näytti ero olevan tulossa jne.jne.. Arvelin että nahjus se mies on jos tuota peliä kuuntelee vuodesta toiseen.. Ja siltä näyttää ettei kuunnellutkaan. Ihan kiva nähdä miltä näyttää totuus sieltä meikin ja hienojen vaatteiden ja tekopirteyden takaa.. Siellä on semmoinen ihan tuiki tavallinen eukon repsakka ,jolla melekosen ilkeä luonne….

Oma kommentti