Näin radioäänet tahkoavat rahaa – katso Vappu Pimiän käsittämättömät tulot!

Vappu PimiäHymy-lehti selvitti, miten radiojuontamisella tienaa. Totuus on se, että vaikka ääni on tuttu, se ei riitä, tarvitaan vielä kasvot ja muutakin julkisuutta. Sen jälkeen avautuvat rahahanat.

Näin on käynyt esimerkiksi Vappu Pimiälle, joka latasi tiskiin viime verotuksessa huikeat 123 058 euroa. Se tarkoittaa yli kymppitonnin kuukausituloja, tosin tässä on mukana myös tv-juontoja. Tv-kuuluttajana muistettava Minna Kuukka taas joutui tyytymään puoleen tästä, 61 454 euroon, mutta Radio Rockin Jussi Heikelä (myös entinen tv-kasvo) ja Novan ex-juontaja Kimmo Vehviläinen sentään hätyyttelivät 70 000 euron vuosiansiorajaa.

Esimerkisi Voicelta tuttu Jani Nivala on köyhisääni 30 615 euron tuloillaan.

Miten muut tienasivat, se selviää Hymyn maaliskuun numerosta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jani Nivala, Jussi Heikelä, Kimmo Vehviläinen, Minna Kuukka, Vappu Pimiä

Kommentit

Vapun vitsit ei enää jaksa kiinnostaa.Voice vois laittaa vaihtoon ikävä-äänisen toimittajan.Viskikö vienyt äänen?

Vappu on kaikkien aikojen paras juontaja, aivan upeeta kuulla sitä iloistä ja nauravaista Vappua, tulee itsekin hyvälle tuulelle. Ei ihme että on niin suosittu.

Vapulla on isot tissit ja muutenki niin ihana , panisin koko elämän vappua

Ihan sama mitä tienaa, mutta henkilökohtaisesti en voi sietää moista tekopirteää blondia. En kestä ääntä radiossa, enkä jatkuvasti tyrkyllä olevia muka tissejä telkkarissa.. varsinkin jos avaa vielä suunsa. Ihmetyttää miten vappu on noin suosittu mutta jos se väkinäinen nauru jonkun päivää piristää niin sehän on hyvä eikä ole multa pois.

on se hienoo et täysin ammatti taidottomat voi tienata noin hyvin.

köyhät, liikapainoiset ja työttömät äksyilevät vapun likosille.

Onnea vaan Vapulle. Hyvän tilin on onnistunut tekemään juontotöillään, eikä Suomessa varmasti paljon enempää pystyisikään rahaa tekemään niissä hommissa. On hän sitten hyvä tai huono juontaja kenenkin mielestä, mutta töitä riittää ja V osaa myös nähtävästi pyytää kunnollisia korvauksia töistään.

Vappuhan saa nimensä mukaan laillisesti Pimiänä.

Pulinat pois köyhät

Katsoisin Vappua vaikka joka ohjelmassa on vaan niin ihanan iloinen nauraja joka piristää päivää niin radiossa kuin televisiossa. Vapulle iloista kevättä.

Katsoisin Vappua vaikka joka ohjelmassa on vaan niin ihanan iloinen nauraja joka piristää päivää niin radiossa kuin televisiossa. Vapulle iloista kevättä.

Vituttaan se, jos joku tienaa. Hetihän semmoinen on paska ruma ämmä, joka ei sovi muualle kuin juontamaan BB talon ohjelmaa. Sitten vielä väittäävät ettei yhtään olla kateellisia 😀

Minua on ruvennut suoraan sanottuna vituttamaan koko ämmä,avaa minkä tv-ohjelman tahansa,niin eikös tämä tyhjän höröttäjä naura joka ohjelmassa,kyllä tuohon kyllästyy kun akka on jokaq ohjelmassa.

Oon kauheen kade. Itse tienaan vaav 9800 euroa kuukaudessa sossusta.

Niin kuka on kateellinen. Tämähän oli vain juttu. Se on lehtitoimittajien työtä esitelle viihdeasioita ja esmes viihdetyöläisten tuloja. Kyllä se on mukava että suomalaiset on tyhmiä, voisi sinusta sanoa.

Sori, mutta Vappu ei sovi mihinkään muuhun kuin juontamaan bb-talon ihmisiä ulos talosta. Hyi helvetti.

Kyllä katteeks käy mutta suotakoon se Vapulle kun on niin pirun hyvä kaikessa mitä tekee,upee mimmi.

Oma kommentti