Näin raiskauksista tuomittu mallipomo puolustautuu – lue nettikirjoitus!

Mallitoimistoa ja viihdepalveluja pyörittänyt Tero Eronen tuomittiin useista seksirikoksista 12,5 vuoden vankeuteen. Käräjäoikeus katsoi miehen harhauttaneen mallityttöjä työkuvioissa ja käyttäneen heitä sitten seksuaalisesti hyväksi. Eronen tuomittiin paitsi eriasteisista raiskauksista myös ihmiskaupasta ja tapon yrityksestä.

Eronen on pyörittänyt Sakiton-nimistä osakeyhtiötä, jonka aputoiminimi Mallitoimisto Nordic Models on. Syyskuussa toimisto on pistänyt sivuilleen erikoisen tiedonannon, joka kuuluu seuraavasti:

Kaikki yhtiön henkilöihin kohdistetut rikosepäilyt ovat valheellisia. Kaikki sai alkunsa kahden striptease-tanssijan kostosta, kun kaikki asiat eivät menneet suunnitelmiensa mukaisesti. Kaikki syytökset keksittiin jopa vuosi väitettyjen tapahtumien jälkeen. Yhtiössä on ollut hyvä henki ja esiintyjillä hauskaa työkeikoillaan.

Asiasta lisää täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tero Eronen, Nordic Models

Kommentit

ja laitoin ekan lainausmerkin väärään kohtaan, perhana…

Kaikki yhtiön henkilöihin kohdistetut rikosepäilyt ovat valheellisia. Kaikki sai alkunsa kahden striptease-tanssijan kostosta, kun kaikki asiat eivät menneet suunnitelmiensa mukaisesti. ”Kaikki syytökset keksittiin jopa vuosi väitettyjen tapahtumien jälkeen. Yhtiössä on ollut hyvä henki ja esiintyjillä hauskaa työkeikoillaan.” siinähän se nettikirjoitus oli lopussa, olis vaan kannattanu olla lainausmerkit kuten itse laitoin…

Juu varmaan on ollut hyvä henki yhtiössä, kun mallien henki on haissut Teron vehkeeltä.

Ehkä asia kiven sisässä tulee olemaan toisin päin..??

Oma kommentti