Näin seksikkäästi joraa 18-vuotias Vappu Pimiä – katso harvinainen video!

pimiäSe on nähty, että superjuontaja Vappu Pimiä osaa olla miehen vietävänä. Tästä saimme esimakua noin vuosi sitten Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa, jossa Vappu oli kilpailemassa.

Mutta kyllä tosi-tv-juontajalta sujuu myös soolopuoli ja diskotanssi!

Kuukausi sitten netin YouTube-palveluun lisättiin hulvaton pätkä tanssikilpailusta, johon 18-vuotias Vappu Pimiä osallistui. Vuosi oli 1996, ja klipissä neito antaa melkoisen tanssinäytteen käväisten myös spagaatissa. Video on jäänyt unohduksen varjoon, sillä sitä on katsottu toistaiseksi vain noin 500 kertaa.

Katso ja ihmettele:

https://www.youtube.com/watch?v=gfuRoSwTWDE

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vappu Pimiä

Kommentit

vappu on namu, vappu on suomen tyylikkäin nainen……..
jatka vappu samaa rataa….

Hyvä perse oli tos jo mutta niin hä se on nykyäänkin ja nykyään on myös hyvät meloonit! ON SE VAAN NIIN PANTAVAN NÄKÖNE!!!

Wow! Miten niin ”tätimäinen”? Vappuhan on siinä tosi notkea ja rytmikkäästi osaava! 🙂 Mainio pakkaus nuorta naista, kuten vieläkin on vaikka vuosia vähän tullut lisää. Tuo on todella hyvää move-your-body tanssi. Voisi esim. Tuksu – joka nyt ei tanssista tiedä mitään – ottaa oppia!

Hyvä Vappu!

Onpas se ollut uskomattoman tätimäinen jo 18-vuotiaana!

Jos tekstarisätissä olisi alusta asti näkynyt juontajan pärstä ja kroppa, niin Vappuhan ei olisi koskaan sättijuontajaksi ja julkisuuteen päässyt. Juontajanahan hän on aivan karmea mielestäni. Samoin kuin julkisuudesta saadun kuvan perusteella hänen luonteensa on myös karmea. Mutta suhteilla näkyy pääsevän vaikka missikisoja juontamaan ilmeisesti?

Oma kommentti