Näin sujuu BB-starojen firmoilla!

Anniina MustajärviBB-kilpailijoiden perustamilla firmoilla pyyhkii hyvin ja huonommin. BB-Aso Alanso pisti firmansa pystyyn heti voittonsa jälkeen joulukuussa 2009, mutta verottaja on poistanut sen ennakoperintärekisteristään tämän vuoden heinäkuussa. Samana vuonna kilpaillut Toni Haste perusti niinikään firman helmikuussa 2010, mutta verottaja poisti toiminimen rekisteristä vain vuotta myöhemmin. Rekisteristä poiston syynä voi olla esimerkiksi maksamattomat verot.

Sen sijaan vuoden 2008 voittaja Anniina Mustajärvi pyörittää Tampereella menestyksekkäästi parturiliikettä, ja viime vuoden voittaja Niko Nousiainen avasi juuri vaatekaupan nettiin.

Kuvassa Anniina Mustajärvi. Yrityksen nimi on sopivasti Blacklake – musta järvi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anniina Mustajärvi, Aso Alanso, Niko Nousiainen, Toni Haste

Kommentit

no kuinka matala työttömyys lukijoilla sitten on jos kerran itse tiedät noin tarkkaan? Ja vaikka olisi miten matala, niin miten se muka ”romuttaa” sen faktan että lähes kaikki BB-asukkaat tekee töitä tai opiskelee, parhaat jopa yliopistotasolla?

Kuulehan fakta. Romutit teoriasi syyllistymällä aivan naurettavaan yleistykseen itsekin. Työttömyys harvinaisempaa kuin Hymyn lukijoilla…hahaha, voi surku sua!

Lähes kaikki BB-asukkaat on vähintään kaupan kassalla töissä, moni paremmissakin hommissa ja jotkut opiskelee todella hyvällä tasolla ulkomaita myöten. Jatkuvasti hoetut väitteet että ”ne ei tee mitään” on puutaheinää, työttömyys on harvinaisempaa kuin yleensä Suomessa tuon ikäisillä, ja varmasti harvinaisempaa kuin BB:n katsojilla tai hymyn lukijoilla.

Mitähän nämä kuvittelevat? Menestys syntyy tuotteen tai palvelun haluttavuudesta, osaamisesta ja hinnan kilpailukyvystä.Yrittäminen ja sekoilu tv:ssä ovat täysin eri asioita.

Oma kommentti