Näin suomalaiskauppias ”taltutti” ulkomaalaiset varkaat: Varastelu loppui kuin seinään!

Viime viikkoina on kirjoiteltu ulkomaalaistaustaisista pitkähameisista naisista, jotka ovat varastelleet vanhuksilta rahaa. Helsinkiläinen ruokakauppias on myös saanut osansa näpistelevistä ohikulkijoista, jotka pitivät tapanaan leiriytyä lähelle kauppiaan liiketilaa.

-Kyllähän sitä tavaraa lähti mukaan, mutta niin lähti suomalaistenkin, kauppias muistelee.

-Välillä sai soitella poliiseja päivittäin, mutta eiväthän he mitään asialle voineet.

Tilanne rauhoittui kuitenkin huomattavasti sen jälkeen, kun eräs pitkähameinen ulkomaalaisnainen unohti rahapussukkansa kaupan tiskille.

-Tiesin, mihin tyypit olivat leiriytyneet ja lähdin viemään pussukkaa takaisin heille. Sieltä tultiin ärhäkkänä vastaan. Mies kysyi, mitä asiaa minulla on heidän leiriinsä. Kaivoin hitaasti pussukan taskustani ja totesin hänelle: tämä taisi jäädä teiltä.

Kauppiaan mukaan miehen ilme oli näkemisen arvoinen.

-Kyllä te suomalaiset olette rehellisiä, mies huudahti ja lähti juoksemaan rahapussin kanssa takaisin leiriin.

Kauppiaan puoliksi ”veetuiluksi” myymälävarkauksiin syyllistyneille leiriintyjille tarkoittama protesti tuotti tulosta: näpistelyt loppuivat kuin seinään. Ainakin loppukesän ajaksi.

Tarinan kertoi Hymylle ruokakauppaa Helsingissä usean vuoden ajan pitänyt kauppias, joka ei tässä yhteydessä halua nimeään julkaistavan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kauppias, myymälävarkaat

Kommentit

Niin, kauppiashan meni leiriin, josta tuli paikalle MIES, jolle kauppias pussukan antoi. Siis eräänlainen leirin vartija. Taisi jäädä ”teiltä” , siis romanialaisilta. Älä nussuta, hanki elämä, opettele lukemaan.dd

Pitämekkoinen akka varasti, jätti pussukan. Kauppias vei pussukan jollekin ärhentelevälle ukolle. Hohhoijaa.

Oma kommentti