Näin vapaamuurarit ovat levittäytyneet neljän vuoden aikana – katso paikkakunnat!

Helmikuun Hymyssä on yli 7 000 nimeä sisältävä Vapaamuurarien jäsenluettelo. Edellisen kerran Hymy sai haltuunsa salaisen jäsenlistan vuodelta 2007 ja julkaisi sen vuonna 2008. Uusin lista on vuodelta 2011.

Vapaamuurarit ovat levittäytyneet ja lisänneet toimintaansa monilla paikkakunnilla, selviää listasta. Looseja on nyt 164, kun niitä edellisessä haltuun saamassamme luettelossa oli kuusi vähemmän.

Vapaamuurareiden uudet loosit ovat syntyneet Kuopioon, Hämeenlinnaan, Vantaalle, Ouluun, Porvooseen ja Lappeenrantaan. Kaikkiaan jäseniä on nyt 7 061. Heidän nimensä voi lukea printtilehdestämme.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy, jäsenluettelo, loosi, Vapaamuurarilista

Kommentit

Kävin lukemassa kirjaston lukusalissa helmikuun Hymyssä julkaistun jutun rappareista. Tuttuja nimiä löytyi runsaasti. – Kiitos lehden toimitukselle rohkeudesta ja tutkivasta journalismista! Voin varauksetta suositella juttua kaikille suomalaisille.

Onko se n. 7 000 hekilön lista luettavissA SIIS VAIN PRINTTi-HYMYSSÄ, eli pitää ostaa lehti / mennä kirjastoon lukemaan.

Koska julkaistaan täällä? Tiedän, että esim. pikkuveljeni kuuluu samaan salaseuraan kuin pääministeri Käteinen…

Harri Heino Kirkon Tutkimuskeskuksen entisenä johtajana julkaisi kirjan, jolla ev lut kirkko alkoi kumartaa masonismille entistä syvempään. Yes.
Totuus asiassa Pertin aikanaan meille itse kertomana on kuitenkin se, että hän PR-päällikkönä sai tehtäväkseen antaa Harri Heinolle sellainen annos harhauttavaa tietoa, että tämä uskoo kaiken ja uskaltaa panna sen (siis täyden humbuugin) kirjaansa totuutena vapaamuurareista. Heinon teokseen edelleen vedotaan ja siksi myös korkeaa papistoa uskaltaa olla mukana mafiamaisessa salaseurassa, salaisessa puolueessa.
Hymyn toimituksen tulisi myös muistaa, että kyseessä on todella salainen puolue, jossa päätetään monista asioista esim. ennen kunnan vaktuuston kokousta yli puoluerajojen. Normaalipuolueissa hälistään ja juoruillaan etukäteen, hommat eivät edisty. VM puolueessa ei hölistä. Siellä on joka suunnan edustajia, joka puolueesta. Siksi jos olet tunnettu ministeri tai kansanedustaja tgai julkkis poliitikko ja masonisti, sinun ei tarvi antaa nimeäsi Hymylle julkaistavaksi. Hymyä käytetään hyväksi usein juuri ennen isoja vaaleja: ’Valkaistaan tärkeimmät nimet ei-rappareiksi’ hämätään kansaa/äänestäjiä.

Kerran eräs kommunisti kansaedustaja oli nousussa paikkakuntan masonistipiirin pääjohtajaksi, mutta kokoomus ei siitä tykännyt. Niinpä veli Pertti pantiin asialle alan teoreetikkona ja PR päällikkönä hoitamaan rivit kuntoon ja riidat pois.
Vapaamuurarijärjestelmä on aikansa elänyt,eleistinen, mafiamainen painostuskoneisto ja joutaa loptettavaksi kaikissa demokraattisissa sivistysmaissa kuten on onneksi tapahtumassakin. Kiitos kuuluu paljon medialle MOT, Hymy ym.

Vapaamuureille Itä ei ole tärkein ilmansuunta. Siinä teitä toimittajia on myös harhautettu. Jo järjestön lehden nimi sen kertoo, että North East on tärkein ilmansuunta eli koillinen

Oma kommentti