Nainen epäili hammassärkyä – sitten hampaat tippuivat ja päästä tuli potkupallo! Video ei todella ole heikkohermoisille!

Bangkokista kotoisin oleva Jenie Yoo epäili, että hänellä on hammassärkyä. Lääkärillä oli karmeampaa kerrottavaa. Kyseessä oli leukaluun pahanlaatuinen tuumori eli kasvain, joka tiputti hampaat ja levisi potkupallon kokoiseksi tehden naisen päästä muutamassa kuukaudessa epämuodostuneen.

Naisella ei enää ole paljoakaan elinaikaa jäljellä, ellei ihmettä tapahdu. 28-vuotias nainen ei voi enää syödä eikä puhua. Hän on kotihoidossa. Kasvain saatiin jo lääkityksellä pienenemään, mutta sitten siitä tuli entistä aggressiivisempi, kertoo aiheesta kirjoittanut Daily Mail.

Naisen vanhemmat toimivat hänen omaishoitajinaan täyspäiväisesti. Hän kertoo kärsivänsä kovista kivuista ja kohtauksista.

-Nukkuminen ei ole sekään helppoa. Kaikkialla ruumiissani on tuskaa. Isäni hieroo jalkojani, jotta jännitys lähtisi, nainen avautuu lehdelle.

Leikkaaminen on jo liian myöhäistä. Silti nainen toteaa ajattelevansa, että ”leikkaisivat vain koko möykyn pois”. Hän haluaisi vielä elää, mutta ilmeisesti kaikki toivo on menetetty.

-Säälin vanhempiani, sillä heidän pitäisi nauttia eläkepäivistään eikä olla sidottu minuun.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: syöpä, Thaimaa, leuka, kasvain, luu, tuumori

Kommentit

Oma kommentti