Naiset varoittelevat rakkausvalmentaja Mia Halosta!

Mia HalonenNyt jo kolme naista väittää seurustelleensa rakkausvalmentaja Mia Halosen uuden elämänkumppanin kanssa uskoen olleensa vain se “yksi ja ainoa”.

Helmikuun Hymyssä astui rohkeasti esiin tamperelainen Riitta Tuominen, 45, joka ei syyttänyt Miaa miesvarkaudesta, mutta halusi sen sijaan kertoa elämästään:

– Suhteemme menivät päällekkäin, ja se on Miankin syytä tietää, tilitti Riitta Hymylle.

Riitan mukaan hänelle oli selvinnyt myöhäjunassa, että Mian uusi kumppani, Hannu, alkoi seurustella rakkausvalmentajan kanssa jo silloin, kun Riitta ja Hannu seurustelivat vielä keskenään.

Kun juttu tuli julki Hymyssä, puhelimet alkoivat soida ja nettipalsta heräsi eloon.

Hymyn tietoon tuli myös kaksi muuta naista, jotka ihmettelivät Mian rinnalla julkisuuteen astuneen Hannun omituista naisrulettia. Heidän mukaansa Hannu on seurustellut päällekkäin myös heidän kanssaan!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hannu, Mia Halonen, rakkausvalmentaja, Riitta Tuominen

Kommentit

Mitä soopaa! Lopettakaa nyt jo, katkeroituneet naiset! Meni jo. Se, että pilaatte ”varoituksillanne” kahden aikuisen ihmisen onnen, ei lopulta varmasti helpota omaa oloanne, vaikka nyt niin luulettekin. Keskittykää omaan elämäänne, kevätkin tulee ja kaikkea kivaa varmasti myös teille! Toivottavasti uusi rakkauskin löytyy.

Oma kommentti