Naislaulajaa uhkailtiin laivalla: Uhkailijalla koko suku ja pieni lapsi mukana!

Myös Tangomarkkinoilla menestynyt laulaja Nina Åkerman kertoo kauhunhetkistään ruotsinlaivalle mennessään.

-Ajoin sataman autokaistalle odottamaan lipun saantia laivaan. Yhtäkkiä auto ajaa eteeni jonon ohi kyydissä varmaan koko suku, myös pieni lapsi. Nuori mieshenkilö tuuttaa auton torvea kiivaasti ja avaa ikkunan heiluttaen keskisormea ja manaten kaiken maailman voimasanoja minulle, ihan tyhjästä, Åkerman kertoo somessa ja jatkaa:

-Ajoimme peräkanaa seuraavalle odotuspaikalle ennen laivaan pääsyä. Mies nousee joka välissä hermostuneena autostaan tupakalle ja katsoo murhaavasti minua samalla. Ajoimme laivaan jonossa ja nousin autostani, myös tämä nuori herrashenkilö koko suvun voimin. Satuimme hissiä odottamaan samaan aikaan, mies manaa jotain siinä, jonka seurauksena kiitin häntä kohteliaasti ja rauhassa kauniista käsimerkeistä, joita hän minulle heilutti näin aamutuimaan. Siitä se alkoi! Mies sekosi täysin, oli käydä päälleni huutaen, että hakkaa pääni tohjoksi niin, että saan tietää miltä tuntuu kun pää turpoaa. Hyökkäsi minua kohti. Hänen kaverinsa tajusi ottaa kiinni ja rauhoitti miestä.

Åkerman toteaa, että vaikka sitä yrittää elää rauhassa, niin mistään ei tiedä mistä nurkan takaa pomppaa joku uhkaamaan henkeä.

-Hullu maailma!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Nina Åkerman, tango, uhkailu

Kommentit

Oma kommentti