Näissä yläosaton-kuvissa BB-Iidan piti olla!

Iida KetolaIida Ketola on Big Brother -talon uusin asukas, joka marssi sisään sunnuntaina. Neitokainen on tuttu muun muassa eriasteisista missimittelöistä, mutta myös tv:n chat-juontajana yhdessä kauniin blondiinin, Maisa Torpan kanssa.

Jokin aika sitten Maisasta ja Iidasta – kollegoista – tehtiin juttua 7 päivää -lehteen. Tuossa yhteydessä Iida kerskui olevansa estoitta valmis myös alastonkuvauksiin.

Hymy, joka julkaisee ainoana suomalaisena lehtenä julkkisten eroottisia poseerauksia, kysyi Iidaa kuvasarjaan. Iida kuitenkin mietti aikansa ja kieltäytyi. Myöhemmin Hymyssä tarvittiin humoristiseen remonttikuvasarjaan kaunokaista, joka poseeraa bikineissä ja yläosa suojatusti paljaana.

Iida kieltäytyi tästäkin. Hänen kollegansa Maisa Torppa osoitti kuitenkin mallibisneksessä tarvittavaa ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta, otti pestin vastaan, ja Maisan huikeat kuvat ovat nähtävissä Hymyn sivuilla Silmänruokaa-osastossa.

Sittemmin Iida on näytellyt silikonejaan paljaana BB-talon suihkussa. Ehkäpä BB-talo on Iidan mielestä kultturellimpi paikka paljastaa sulonsa, mene ja tiedä.

Maisan kuvat tuolla:

https://hymy.fi/kuvat-ja-videot/silmanruokaa/

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Maisa Torppa, Iida Ketola

Kommentit

Mitä ihmettä Hymy? Ootteko hieman katkeria kun Iida ei suostunut teidän tissikuviin? Miten voitte verrata BB-talon suihkussa käyntiä teidän posekuviin? Ainakin minun tietääkseni suihkussa on tarkoituskin olla alasti?

Oma kommentti