”Naistenhuone-Facebook-ryhmässä taisi jo nousta pissi päähän!” Vaaditaan henkilöllisyyden todistamista!

Kaikkihan me tiedämme, että Facebook-ryhmissä ylläpitäjät voivat ryhtyä käyttämään valtaa niin, että muista se alkaa vaikuttaa jo pissin nousemiselta päähän.

Nyt suosittua Naistenhuone-Facebook-ryhmää arvostellaan moisesta.

-Nyt kyllä lähtee ylläpitäjillä laukalle ja pahasti! Tämä on helvetti Face-ryhmä! Ei nyt kusen tämmöisen ylläpitämisestä pitäisi niin pahasti päähän nousta.

Mistä debatissa sitten on kyse? Siitä että ylläpito on vaatinut uusilta jäseniltä henkilöllisyyden todistamista. Tämä onnistuu ottamalla esimerkiksi jostain etukortista, kirjastokortista tai vaikkapa ajokortista valokuvan. Tunnistetiedot voi kuulemma sutata, mutta nimen tulisi näkyä.

Estoja jaetaan myös ryhmässä näemmä varsin hanakasti. Mutta ylläpitäjillä on siihen toki täysinäinen oikeus. Jokainen saa leikkiä jumalaa, jos haluaa, Facebookin ihmeellisessä maailmassa.

Erinäiset valeprofiilit ovat hyvin yleisiä sosiaalisessa mediassa. Jos jäseneksi pääsyyn aletaan kuitenkin vaatia henkilöllisyyden todistelua, voi olla että muuttoliike ryhmästä alkaa hyvin pian. Näin on käynyt usein, ja monia samannimisiä ryhmiä on nettiin perustettu. Ne täyttyvät entisistä ryhmäläisistä.

-Siis henkkarit että pääsee johonkin FB-ryhmään, voi morjens, kommentoidaan asiasta someen kirjoittaneen naisen aloitusta.

-No kyllähän nyt otetaan joku helkkarin Facebook-ryhmä tosissaan, jos pitää ottaa kuvia jostain henkkareista, kirjoittaa muuan.

Puolustajiakin käytännölle löytyy:

-Ihan hyvä käytäntö minusta että tuolleen todentaa aitous, jos profiili on uusi tai hyvin tyhjä… noin isossa ryhmässä on typeriä naisia jo valmiiksi paljon, sekaan ei tarvita miehiä feikkiprofiililla tai muuten vain trolleja jotka ei omalla naamalla uskalla sekoilla vaan tekee uuden profiilin. Ei oo paha plussakortin nimiosuudesta laittaa kuvaa. Jos on nii byeee, kommentoi eräs Feissarimokat.comissa.

Eräs huvittava kommenttikin löytyy:

-Olen löytänyt yhden naisen S-etukortin. Voisinkin myydä sen ryhmään haluavalle miehelle.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Facebook, Naistenhuone

Kommentit

Oma kommentti