Nämä julkkikset eivät ole käyneet Suomen armeijaa – katso mykistävä lista!

Äskettäin varuskuntiin astui jälleen uusi palveluserä nuoria. Kaikki eivät kuitenkaan valitse armeijaa. Varsinkin taiteen parista löytyy monta sellaista julkkista, jotka eivät ole käyneet varusmiespalvelusta – ja vakaumus tai muu syy heille toki suotakoon. Ehkä tunnetuin siviilipalvelusmies on ollut ex-presidentti Martti Ahtisaaren poika, Marko Ahtisaari. Hänen sielunveljiänsä ovat laulaja Joel Hallikainen, näyttelijä Mikko Kivinen, tuottaja Pekka Ruuska, valmentaja Alpo Suhonen ja näyttelijä-muusikko Heikki Silvennoinen.

Muita tunnettuja sivareita: laulaja Mikko Alatalo, laulaja-säveltäjä Heikki Harma (Hector), rocktoimittaja Jake Nyman, ohjaaja-kirjailija Jörn Donner, tuottajamoguli Juha Tynkkynen, filosofi Esa Saarinen, muusikko Dave Lindholm, ohjaaja Hannu Kahakorpi, elokuvaohjaaja Peter von Bagh, säveltäjä Otto Donner, muusikko Petri ”Pelle Miljoona” Tiili, ohjaaja Arto af Hällström, poliitikko ja ex-ministeri Pekka Haavisto, kansanedustaja Jaakko Laakso, kirjailija Jari Tervo, kansanedustaja Pertti ”Veltto” Virtanen, muusikko Aku Syrjä, ylilääkäri Ilkka Taipale.

”Psyykkisistä” syistä vapautettuja: juontaja Pertti Salovaara, laulaja Kirill ”Kirka” Babitzin, kulttibändi Neljän Ruusun kaikki jäsenet Ilkka Alangosta alkaen, säveltäjä, ”Katan mies” Jouni Turpeinen alias Johnny Lee Michaels (myös fyysinen syy), ratsuttaja Marko Björs, multitaiteilija Juice Leskinen, muusikko Sami Hurmerinta, taiteilija Rele Kosunen, muusikko Tero ”Mamba” Vaara, radiotoimittaja Ari Peltonen eli Anssi.

”Fyysisistä” syistä vapautettuja: laulaja Rainer Friman, juontaja Markus Kajo.

Vapautettuja, eivät kerro syytä: muusikko Ile Kallio, taiteilija Jorma Uotinen, kirjailija Arto Melleri, muusikko Sakari Kuosmanen, muusikko Antti ”Andy McCoy” Hulkko.

Tiedot on kerätty henkilöiltä itseltään tai muista luotettavista lähteistä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: armeija, sivari, siviilipalvelus

Kommentit

Tämä ruotsinkielinen mulkero, joka oli puolustusministerinäkin, vältti armeijan vetoamalla ihottumaan.

kävin vapaaehtoisena.intin 79.siloin oli miehet vielä isänmaallisia. ps. sissi koulutus takana.

Menkää vanhainkotiin hoitamaan dementoituneita vanhuksia niin tietäisitte sivarin arjesta edes jotain.
Armeijassa pääsee paljon helpommalla.

Kyllä intin voi käydä, jos sen paskan jaksaa. Ilmainen ruoka ja ylläpito. Saa ampua hienoilla aseilla ja oppii lusmuilemaan. Siitä voi kehittää taiteenlajin.Nykyään kestääkin vain pari kk.

Taitaa ainakin nämä Andy McCoyn ennätykset olla tornihuhuja. Kontiorannassa Antti Hulkolla oli apinaradan ennätys hallussaan. Kouluttajien levittämiä tornareita.

Taitaa ainakin nämä Andy McCoyn ennätykset olla tornihuhuja. Kontiorannassa Antti Hulkolla oli apinaradan ennätys hallussaan. Kouluttajien levittämiä tornareita.

Kävisin nyttemmin aikuisena, jos saisin palkkauksen.Olisin halunnut jo 17-vuotiaana käydä armeijan Suomessa 1995 vapaaehtoisena,naispuolisena.Mutten ollut tuolloin aikuisen ohjauksessa, tai ohjauksensa oli asiaankuulumatonta.

Armeija on niin turha että. No kylläpä siitä kohta päästään ja naureskellaan niille idiooteille jokka oli sen kannalla.

Presidentti Halonen ei ole käynyt minkään maan armeijaa.

Niin kauan kun se on velvollisuus nii se on käytävä ja piste.

Listatkaapa muutamia länsimaisia sivistysvaltioita joissa on pakollinen asepalvelus? Tulee aika lyhyt lista, Ranska melkein ainoana ja sielläkin se on jo päätetty lopettaa parin vuoden päästä…

.. Eikä tarvis tollasten helvetin idioottien takia hävetä olevansa suomalainen jokapäivä..

Markus Kajo on vapautettu astman takia, vaikka 3kk ehtikin olla ja jääkäriksi nimitettiin.

Itse olen ahdistuksen takia armeijasta lähtenyt.. Motivaatio oli kutsunnoista asti 0. Ehkä jos asepalvelus olisi vaikka sen 3kk ja meininki maassamme asiallisen rento, niin olisi motivaatiota ollut..

”Tervemenoa ryssänmaalle…”

Mikä siellä niin paljon huonompi olisi, kuin täällä? Itse ihailen ruotsia.

Myös tuore arkkipiispamme on siviilipalvelusmies. Myös toinen pääehdokkaista virkaan oli siviilipalvelusmies, eli tilanne olisi sama ollut kumman tahansa tullessa valituksi. Lisäksi eikös Katri Helenan poika ollut siviilipalvelusmies, jostain muistan lukeneeni. Rauha hänen muistolleen. Sivarit on oikeita miehiä.

sivarin käyminen on jopa kunnioitettava teko

Näitä siviilipalvelusmiehiä ei ole vielä mainittu. Muusikko Tomi Putaansuu alias Lordi; Sosiaali- ja terveysministeriön kansliapäällikkö Kari Välimäki; Filosofian tohtori Esa Saarinen; Kirjailija-ohjaaja Juha Hurme; Yhteiskuntatieteiden tohtori Raimo Väyrynen; Oikeustieteen tohtori, oikeushistorian ja roomalaisen oikeuden professori, tiedekunnan dekaani Jukka Kekkonen; Muusikko Aki Sirkesalo: Laulaja-näyttelijät Markku Toikka ja Heikki Silvennoinen. Edesmenneistä mainittakoon muusikko Aki Sirkesalo ja finanssioikeuden professori Kari S. Tikka.

Vapautuksen saaneiden joukosta löytyy maailmanluokan klassisen musiikin tähtiä, kuten kapellimestarit Esa-Pekka Salonen ja Mikko Franck sekä viulisti Pekka Kuusisto. Näyttelijöistä mainittakoon Kari Väänänen, Santeri Kinnunen ja Vesa Vierikko, tv-julkkiksista Tuomas Enbuske, Timo Harakka ja Ruben Stiller, muusikoista Kerkko Koskinen, Kauko Röyhkä ja A.W. Yrjänä sekä kirjailijoista Pentti Holappa, Reko Lundán ja Mikael Baran.

Eivät nämä, noiden ylempänä lueteltujen lisäksi, nyt mitään ihan tyhjäntoimittajia ole. Keskimääräistä älykkäämpiä kyllä.

Myös moni ammattiurheilija on saanut vapautuksen. Esim. Hanno Möttölän jalka ei kestänyt inttiä mutta toimi sittemmin erinomaisesti NBA:ssa.

Henkilökohtaisesti en pysty kunnoittamaan miestä, joka armeijaa ei ole käynyt. Toki eri asia on fyysisistä/terveydellisistä syistä vapautetut, joilla on sellainen sairaus, joka estää armeijan käynnin.

Suosittelen kaikille äidin omille armeejaa kasvatus mielesssä. Siellä nämä huomaavat että eivät ole mailmassa yksin.

Ei oo järkee mennä armeijaan, jos joutuu mamuja puolustaan sanoi suomenruotsalainen.

Antti ”Andy McCoy” Hulkolla on Sodankylän varuskunnan ennätys Apinaradalla.

Eikös Hulkko ole käynyt Sodankylässä tykistön?
Ainakin siellä luki -95 vuonna hulkon nimi taululla.

Kaikenlainen armeija tekee pojista miehiä puhe on mielestäni turhaa, koska armeijassa olijat alkavat raaputtelemaan pöytiin tj lukuja ja liimailevat ohi on tarroja ympäriinsä. Eikö pulpettiin kaiverrettu ala-asteella. Kyllä armeija taitaa tehdä miehistä poikia.

Puolustan kuitenkin armeijan tärkeyttä, siitä yksinkertaisesta syystä, että siellä jokainen mummin pikku talttahammas on samalla viivalla. Kaikki saavat tasa-arvoista kohtelua ja joutuvat toimimaan auktoriteetin alla. Näin ollen jokainen pikku pikku idealisti huomaa, ettei hän ole ketään muuta kummempi, vaan aivan samaa paskaa kuin kaikki muutkin. Loppuu älytön sooloilu ja ymmärretään, että toisilta ihmisiltä pitää pystyä pyytämään apua ja apua pyytävälle on apua tarjottava.

kyllä suomessa pitää armeija olla, eihän siitä mitään tulisi kriisin sattuessa, armeijassa tehdää pojista miehiä, työtä pelkäämättömiä, vastuuntuntoa itsensä ja toisten puolesta joka tänä päivänä monelta unohtuu, helpossa elämässä, armeijassa on hyvä porukka kuri ja niin pitää ollakin. eiköhän armeija nykyää ole lasten leikkiä eihän sitä saa käskyttää tulee traumoja(hah) Ei muuta pojat armeijaa vaan ja tsemppiä.

Minut vapautettiin aikoinaan asepalveluksesta homoseksuaalisuuteni takia, vaikka olisin mielelläni mennytkin armeijaan ihan jo sen takia, että siellä olisi päässyt viettämään aikaa oman ikäluokkani nuorten miesten kesken.

Nyt jo ikämiehenä ajattelen, että se on ihan jokaisen henkilökohtainen valinta mitä tekee tuon armeijan kanssa.
Kaikille sekään ei sovi ja on hienoa, että nykypäivänä sille on vaihtoehtona siviilipalvelus.
Mahdollisen kriisitilanteen aikana täytyy olla tekijöitä niillekin vaativille töille, jotka jäisivät muutoin ilman tekijöitä työläisten lähdettyä aseisiin.
Lisäksi on koko lailla erilaisia siviilihuolenpidon työtehtäviä, joissa siviilipalvelusmiehet ovat kriisitilanteen sattuessa valtiolle arvokasta pääomaa.

Tunnen monta nuorempaa poikaa, jotka ovat sivarin käyneet ja he ovat hyvin tunnollisia kavereita.
Eivät mitään välinpitämättömiä mitättömyyksiä tai laiskureita.

Radioamatöörinä tiedän, että Lasse Mårtensson on ollut viestijoukoissa Suomen kautta aikojen nopein sähköttäjä. Hulkon titailuista en ole koskaan kuullutkaan.

Itse kävin palveluksen puoliväliin, sit tuli vapautus… no tulipa sitä tarpeeksi kateltua…. masturboitua tuli ainaki 4 kertaa päivässä, paitsi ei leireillä

En ota firmaani töihin yhtään sivaria ja siitä syystä yritys menestyy loistavasti. Sivarit on kovimpia työn pelkääjiä. Aina on itku silmässä kun jotain käsketään tehdä.

”Kallasvuo vapautettiin asepalveluksesta terveydellisin perustein selkävaivan vuoksi” Niin mitenköhän se nokia……..

Kyllä Suomi armeijan tarvitsee – lintsarit saisivat poistua kohti itää .

olen äiti jonka poika lähti äskettäin armeijaan ja olen ylpeä siitä, että suomessa on vielä tallella tämä perinne, mitä jos suomeen syttyis sota, niin kuka suomea puolustais, naisetko kun miehistä ei ole mitään taikaa. vai pitääkö haudasta nostaa ne urheat miehet , jotka suomea puolustivat kovassa nälässä, pakkasessa tiettömien taipaleiden takana, että hyvä suomi pidä tiukasti kiinni tästä periaatteesta.

Itse kävin intin 30 vuotta sitten. Nykytiedolla ei tulisi mieleenkään mennä 8 kuukaudeksi paskaa jauhamaan, enkä suosittele inttiä missään tapauksessa nuorille. Armeija ammattitappajille.

Mikko Koivu äskettäin lusmuili itsensä vapaaksi armeijasta. Pari päivää sitten juttu kun Mikko parkaa koskee polveen niin pahasti että puolustusvoimat antoi lykkäystä. Seuraavana päivänä saan lukea lehdestä kuinka Mikko on tehnyt 7-vuotisen sopimuksen seuransa kanssa ja miten toipuminen polvivammasta on sujunut ”jopa odotettua paremmin.”

Urheilijat lienevät kuitenkin näitä suurimpia törppöjä. No toisaalta, en kyllä kävisi itsekään jos meidän taviksien ei olisi pakko 🙂

Surkimuksia koko sakki. Jake Nymanin lintsausta ihmettelen, en muiden koska en heitä arvosta.

Ei kai Kimmo Kiljunenkaan inttiä käynyt?

Eiköhän toi armeija kuitenkin kasvata hippasen sitä selkärankaa nuorille miehille. Tietenkin jos on joku OIKEA fyysinen tai psyykkinen este on se ihan ok jättää väliin. Eniten ihmettelen niitä kavereita, ketkä eivät yksinkertaisesti jaksa/pysty/halua käydä armeijaa, itkevät ekana iltana koti-ikävää ja sit tulevat tänne kirjottamaan jotai pikkukikkelisistä homoista. Nyt jumalauta hereillä, se on ihan sama onko siitä armeijan käymisestä mitään hyötyä, lähinnä tärkeetä on, että se on osa kansanperinnettä ja kasvattaa suomalaisista nuorista vähän vähemmän selkärangattomia. Ja toi RUK komentti oli kanssa aika paska, veikkaan että ihan yhtä moni armeijan käymätön on tj kun RUK:n käynyt, mut onhan se silti ihan kunnioitettavaa et on käyny!

armeija on turhaa, menisin sivariin jos kehtaisin. eikä kyse oo huonosta kunnosta tai laiskuudesta vaan pidän koko hommaa turhana, eikä nappaa kenenkään pikkukikkelisen homon käskytettävänä ja nöyryytettävänä olla.

Ei taida olla pelkästään sattumaa ettei listalta löydy juurikaan yritysmaailman johtajia…Olisi mielenkiintoista nähdä lista ihmisistä jotka ovat käyneet rukin ja vertailla sitä listaa yritysmaailman johtajiin ja nauraa ihmisille jotka sanovat ettei sillä ole enää nykypäivänä mitään väliä käytkö inttiä ja mitä siellä teet!

vapautuksen voi saada myös kesken palveluksen joten andy voi hyvinkin olla ollut nopein titaaja 🙂

Mikä yllätys, että lista oli täynnä supi Suomoisen hienoimpia idealisteja. Juicea, Pelleä, Davea. Uniikkeja suomalaisia, joilla juoksee järki päässä. Ei jotenkin istu suomalaiseen mieheen.

Suomalaisen keskiverto miehen ÄÖ-kapasitteetti ei riitä käsittämään erilaisuutta johon kuuluu myös ei intin käyneitä. Uskomatonta kyllä, mutta IHMINEN kaikessa eläimellisyydessään saattaa olla välillä eri mieltä asioista vaikka päämäärätön ympäristö siihen kuinka painostaisi. Huh. Niin rankka väite, että voinko uskoa tätä edes itsekkään?? Nyt meni yöunet.

Hyvä alku näille inttipelleille olisi se jo siirtäisivät ismejään 400 vuotta eteenpäin ajassa. Ihan rohkeasti tänne 2010-luvulle asti. Ei siinä mitään hävettävää jos se on sinne keskiajalle jäänyt. Silloin myös muuten
poltettiin noitia roviolla ja jahdattiin ihmissusiakin.

Huonosti menee Suomen valtiolla jos nuoriin ei uskota muuten kuin
intin käymällä. Miten kansallisaate pidetään lujana vahvasti yllä jos nuoriin ei uskota (ilman armeijan käymistä). Mutta hei. Näinhän se olikin. Tämä koko juttu on helppo laittaa sen piikkiin, että kaikkialla maailmassa muuallakin armeija on ainoa vaihtoehto täydelliseen tulevaisuuteen ja elämään. Eikun hittolainen. Äskenen lause olikin erehdyksessä fiktiota. Näin onkin vain SUOMESSA JA TURKISSA.

Kaikista suurimpana epäkohtana intin käyminen on kaikinpuolin vastoin isänmaallisuutta. Siksi valitsinkin sivarin, jotta rakkaan isänmaani BKT-käyrä lähtisi jyrkkään nousuun näinä synkkinä laman aikoina <3

Juu, te olette tosimiehiä kun tuhlasitte 6-12 kuukautta muutenkin turhasta elämästänne metsissä ryömimällä ja alempiarvoisia simputtamalla. Paskaa sanon minä (armeija käytynä). Ja mitä tulee näihin maamme ”journalisteihin”, suurin osa heistä on ollut sivareita, viestimiehiä, kirjureita ym armeija-ajan läpi lusmuilijoita. Joten siinäpä kansakunnan esimerkkejä.

Ei ollut yllättävä lista. Vellihousuja Ihan jokainen. Tietty Lögäpöksy kommarigeeni löytyy jokaiselta nuista.

Asennetta 0%. Jokainen nuista on just sellainen jota en palkkaisi töihin mistään hinnasta. Tehotonta roskaporukkaa.

Miehet armeijaan tai nurkan taakse. Suomestakin tulisi kunnon valtio

”taiteilija Rele Kosunen”

vai taitelija, sallikaa mun nauraa.

Meille sanottiin armeijassa, että Antti Hulkko oli radistikurssin nopein titaaja. Tämä tapahtui Sodankylän varuskunnassa. Onko tämä sitten totta vai tarua?

Antti Hulkko soitti Helsinkiläisessä Briard punkbändissä 15-vuotiaana, joten sitä ennen hänen on pitänyt titailla. Eikä ainakaan sen jälkeen ole armeijaa käynyt.

Oliskohan osalla ”penis-nyrjähdys” syynä, tosin ilmeisesti saattaisi silloinkin osa kyetä suorittamaan B-palvelun.

Oma kommentti