Nämä julkkikset kannattavat Victorian huoltajuutta Esko Eerikäiselle!

Esko EerikäinenMitä yhteistä on seuraavilla julkisuudesta tutuilla henkilöillä: Antti Kurhinen, Henry Saari, Henna Kalinainen, Jani Sievinen, Janita Janatuinen, Mervi Tapola, Geronima, Niko Saarinen, Pezhman Ahmadi, Susanna Sievinen?

Kaikki he ovat liittyneet Facebookissa ”Victorian huolto Esko Eerikäiselle” -kannatusryhmään.

Eerikäinen paljasti taannoisessa Maria!-ohjelmassa taistelevansa tyttärensä huoltajuudesta. Tiettävästi tilanne Eerikäisen vaimon, Martina Aitolehden kanssa on edelleen jokseenkin tulehtunut.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Esko Eerikäinen, Geronima, Henna Kalinainen, Henry Saari, Jani Sievinen, Janita Janatuinen, Martina Aitolehti, Mervi Tapola, Niko Saarinen, Pezhman Ahmadi, Susanna Sievinen

Kommentit

Mitä noi pskajulkkikset muka misään tietää?voi jumalauta

Eiköhän Martina ja Esko ole aika normaaleita vanhempia. Paskempiakin löytyy varmasti vaikka millä mitalla, mutta ne ei vaan tule julkisuuteen. Pareja eroaa ja lapset joutuu kärsimään. Monessa tilanteessa iskä vaan katoaa, eikä halua edes olla lapsensa elämässä. Ja mitä tulee Martinan käytökseen, kukapa nainen ei mäkätä ja mökötä, ja pettämisstä sen verran, niin aika monen täälläkin kommentoivan äiti tai iskä on pettänyt myös.

Ei lapselta silti voi viedä äitiä! eikä isääkään! Yhteishuoltajuus. Esko on säälittävä kun koittaa omia penskan

näyttääki iha noidalta…ja lisää piikkii vaan naamaan..iha hyvä alle kolmekybäsenä…muutaman vuoden päästä naama on ku michael jacksonilla, mut ehkä se on tolle itserakkaalle ihan oikein! ei ookkaa ne ihan parhaat geenit ku naama on koht ku rusina! ja sit mä nauran ja kovaa!

luuleeko noi idiootit et paras ratkasu lapselle on yksinhuoltajuus??? noi ei ajattele kyl pätkääkään lastaan vaa pelkästään itteesä….” vitut lapsesta, kuhan mä voitan tän riidan” mut annetaan nyt ääni eskolle koska martina on hullu itserakas akka!

Voisitteko listata ne ”julkkikset” jotka eivät ole Eskoa tukemassa?

Noilla mainituilla julkkiksilla ei yhteensäkään ole kovinkaan montaa lasta – mitä halvattua Kurhinen tai Kalinainen tietää lapsen parhaaksi -jutuista.
Miten tulikaan mieleen se TV:ssä näytetty päivittely kun äitiysneuvolan ”täti” epäili Martinan kypsyyttä äidiksi. Olipa ammatti-ihminen ja näki jo ennen lapsen syntymää, mikä tässä perheessä on tärkeää.

Martina on hyvä äiti. Martina ei ole pettänyt Eskoa. Martina ei ole kolhinut Eskoa.

Martina taas piikittää naamaansa, jo nyt alkaa olla kummallisen ilmeetön. Katseessakaan ei mitään.

Kaikkien niitä lapsia pitääkin maailmaan paskantaa. Voi kyynel. Ruvetkaa nyt vielä taistelemaan oikein viattoman tyttärenne huoltajuudesta. Voi per…Victoria on varmana hemmetin iloinen, kun muutamien vuosien päästä surffailee netissä ja lukee äiskän panoista ja kaikesta kypsästä käyttäytymisestänne muutenkin. Siis itku pientä lasta!

Eihän Martina ole kuin julkisuuttajanoava botoksilla pumpattu nainen ja vielä välivaltainen kuin laiskakin… pompottaa Eskoa ja haukkuu laiskaks kun ei itse viitsi hakea esim. aurinkolasejaan pyh koko nainen sanon ma! Lapsi isälle!

Mitähän tämä lapsi aikuistuessaan ajattelee kun tajuaa olleensa vanhempiensa julkisuuden tavoittelun kauppatavarana.

en kannata riitaisissa suhteissa yhteishuoltajuutta. Lapsi on sijaiskärsijänä aina..

Luuseri Eskolla on paljon luuseri ystäviä, muuta sanottavaa ei tuohon ole.

Millä perusteella Esko on parenpi huoltaja kuin Martina?
Eiköhän yhteishuoltajuus ole paras lapsen kannalta.

Mutta!!!!!! Onko Tukiainen vielä sanonut tähän painavan sanansa?? Hänen nyt ainakin luulisi tietävän mitä jo pelkästään on raastava avioero rakkaasta??

Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä. Martinalla on ihan muut asiat tärkeämpiä…ainakin näyttäisi siltä – kuin Victoria. Mielestäni aika outo nainen ja ilmeisesti myös väkivaltainen.

Mistä lähtien nuo huoltajuuspäätökset tehdään äänestystuloksen perusteella.

Oma kommentti