Nämä kaksi edustivat Suomea mallikisassa Turkissa – katso!

Hanna KyyröBruno BürgerSuomalaiset Bruno Bürger ja Hanna Kyyrö eivät sijoittuneet Turkissa perinteisesti järjestetyssä kansainvälisessä Best Model of The World -kisassa viime viikolla. Miesvoittaja tuli Turkista ja nainen Kolumbiasta.

Erikoista kisassa oli Suomen osalta se, että sinne osallistuttiin MTV3:n ja mallitoimisto FaceMakerin järjestämän Miss & Mr Ch@t -kilpailun johdannaisena. Chattijuontajan pestin Maikkarilla saivat itselleen Niina Korhonen ja Henrikki Turpeinen, mutta Kyyrö ja Bürger pääsivät Petri Lehtisen luotsaaman Best Choice Oy:n kautta Turkin mallifinaaliin, jolla on yli 200 miljoonaa tv-katselijaa.

Kuvassa Turkissa Suomea edustaneet Bruno ja Hanna.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Lehtinen, Best Model Of The World, kauneuskilpailu, Niina Korhonen, Henrikki Turpeinen, Hanna Kyyrö, Bruno Bürger

Kommentit

todella surkeat valinnat… eikö parempia muka olisi ollu… aika pettymys mimmoset tyypit valittiin edustamaan suomea 🙁

Missä päin maailmaa on jutun tekijän mainitsema Koumbia? Ei löydy ainakaan tuosta kartasta, mitä olen katsellut…

Mimmi on perusruma suomalainen nainen ja Bruno on kunnon pullapoika!!! hyvin valittu suomenedustajat!! Brunolle löytyis varmaan töitä jostain pizzeriasta

Täähän on se kisa jossa osallistuja Turkista tuntuu aina voittavan 🙂 Suomesta on osallistunut kisaan mm. Elsa Nurmi ja Nelli Porteén.

”Bruno Bürger”

:D:D:D:D:D:D Onx toi joq taiteilia nimi? :D:D:D

Oma kommentti