Nämä suomalaisrokkarit ostivat identtiset ökymaasturit!

Helsinkiläisen studion pihalle parkkeeratut kaksi öky-Lexus-maasturia saivat ohikulkijat hieraisemaan silmiään. Uudet, toistasataa tuhatta euroa maksavat menopelit seisoivat sulassa sovussa, kun niiden isännät olivat purkittamassa biisejään.

-Soitimme ajoneuvotiedusteluun, jolloin selvisi, että rinta rinnan parkkeeratut ökymenopelit kuuluivat Apocalypticasta tutulle Eicca Toppiselle ja The Rasmuksen Lauri Ylöselle. Lienevätköhän kundit vertailleet ”kauppakassiensa” ominaisuuksia musiikinteon lomassa, Hymylle juorutaan Helsingin Hermannista.

Lauri hankki Lexuksensa kesällä 2009 ja Eicca loppuvuodesta 2009.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Apocalyptica, Eicca Toppinen, Lauri Ylönen, The Rasmus

Kommentit

Moi ”rakkaat aseveljet” kyllä te kyttäätte kaikkien kuuluisuuksien peppua ja kynsitte heitä haaveissanne. Mutta mikä samalla on outoa, on se,
että olette niin saatanan sairaita kateudesta heille.
Jos jolla kulla menee hyvin, se ei olekaan teistä hyvä. Jos toisaalla heitä kohtalo kynsii, olette ekana ilkkumassa. Kertokaa kerran, mikä teistä olisi sopiva menestyksen mitta, että olisitte heille jokseenkin kannustavampia, tunnustaen heidän kovan työnsä
hedelmät. Ei nämä henkilöt yleensä ole niitä rosvoja, jotka kansamme kukkaroa laihduttaa.

Jos mä olisin suuri rokkitähti tottakai ostaisin kaiken mitä rahalla saa. Kateelliset suomalaiset haistaa vaikka paskan. Ja aina voi muuttaa muualle asumaan ja kertoa miksi lähti pois Suomesta.

Kyllä on maininnut. Tai siis ei tässä jutussa, mutta Laurista on tehty aiemmin juttu ja siinä mainittiin tämä.

Molemmat ”ökymaasturit” on saatumoisin hybridiautoja, vihreitä arvoja kannattavat siis molemmat. Tätä ei vaan sensaation hakuinen ”uutinen” maininnut.

Järjentöntä hommaa, kuka saatana tarvitsee lexus-maasturia, tai näiden kavereiden pinnat romahtaa… no kai noilla autoilla saa nuorempaa naista? Vai mitä vqrten ne on hankittu?

Oma kommentti