Nanna Karalahti julkaisi kuvan: ”Jonkun mielestä mun kannattaisi hankkia silkkarit”

Hyvinvointivalmentaja Nanna Karalahti kertoo saaneensa seuraajiltaan useita tiedusteluita siitä, onko hän tyytyväinen omaan vartaloonsa. Nainen päätti kertoa ajatuksistaan hieman pidemmän kaavan kautta Instagramissa.

Nanna kertoo olleensa urheilullinen lapsesta saakka ja yläasteella hän oli liikuntaluokalla. Hänen tavoitteenaan oli olla monipuolinen ja toimintakykyinen. Aikuisuuden kynnyksellä liikunnan harrastaminen muuttui kuitenkin ulkonäkökeskeiseksi.

Nanna panosti aikoinaan fitnessiin, mutta se vain pahensi keskittymistä vääriin asioihin. Nainen kuitenkin korostaa, ettei hän syytä itse lajia asiasta. Ongelma oli olemassa jo ennen fitnessiä ja siksi hän sen pariin päätyikin.

Koska motiivit lajiin olivat vääriä ja pinnallisia, into myös lopahti nopeasti. Sittemmin Nanna on löytänyt uudelleen terveen suhtautumisen liikuntaan.

– Se, miltä mun keho näyttää, on aivan toissijaista verrattuna siihen, mitä pystyn kehollani tekemään, hän tiivistää.

Nanna on julkaissut tekstinsä yhteydessä rehellisen kuvan, jossa ei urheiluasun alle ole turhaan ujutettu topattuja rintaliivejä.

– Jonkun mielestä mun kannattais hankkia silkkarit. Jonkun mielestä mulla on ihan täydellinen kroppa. Kukaan ei kuitenkaan tiedä, että miltä tuntuu elää tässä kropassa. Voin kertoa teille – ihan helvetin hyvältä. Mä en halua muuttaa mitään, nainen täräyttää.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Nanna Karalahti, rinnat, silikonit

Kommentit

Hyvä Nanna! Muovitissit ei naista tee yhtään kauniimmaksi, oma aito vartalo on aina paras, isommilla tai pienemmillä kurveilla varustettuna.

Ei tarvitse silareita, kunhan pitää huolta noista luomista.

Oma kommentti