Näpistelijä-Ragnarille yllättävä tarjous!

Ragnar Orav eli BB-Raksu'Seiska-lehden mukaan BB-tähti ja entinen chat-juontaja Ragnar Orav on kärähtänyt myymälävarkauksista peräti yhdeksän kertaa. Muun muassa heinäkuussa 2007 hän yritti Seiskan mukaan viedä Kampin K-Supermarketista kanaleivän, pasta bolognesen ja Fazerin piirakan. Hän on varastanut ruoan lisäksi myös vaatteita, ja saanut näpistyksistään sakkorangaistuksia. Hän on myös kiinni jäädessään antanut poliisille väärät henkilötiedot, ja saanut siitä rangaistuksen.

Ragnar on puolustellut varkauksiaan nälällä ja huonolla toimeentulollaan.

Hymyyn on nyt ottanut yhteyttä ruokakauppiaana pääkaupunkiseudulla toimiva BB-fani, joka ehdottaa Ragnarille:

-Lopeta varastelu. Jos tarvitset joskus kipeästi ruokaa, tule ennemmin hakemaan hävikkiin menneitä tuotteita kaupaltani, niin sinun ei tarvitse varastaa. Varastaminen on aina erittäin tuomittavaa ja väärin! kauppias toruu.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Ragnar Orav, Bg Brother

Kommentit

Mitä tuohon tuoreimpaan vuokraitkujuttuun tulee, BB maksaa mm. kilpailijoiden vuokrat talossaolon ajan, joten sontaa puhuu veikko taas kerran.

Raksu pyysi anteeksi viimeisintä tapausta osana Maikkarin maineenpalautuskampanjaa. Sen jälkeen paljastui kahdeksan uutta näpistystä. Ties kuinka monesta kymmenestä tai sadasta ei ole jäänyt kiinni.

Raksu oli kuitenkin näyttävästi esillä BB-finaalissa, mikä tarkoittanee, että Sub/MTV antaa hänelle uuden mahdollisuuden. Toivottavasti ei mokaa tätä.

”Ragnar on erittäin hyvä chat-juontaja ja saa toivottavasti pian työpaikkansa takaisin ja pääsee ansaitsemaan leipäänsä.” Oletkohan nyt ihan tosissasi? Oletko katsonut yhtäkään Ragnarin juontamaa chattia?

Tämä nyt on taas Hymyn tapa mustamaalata Raksua entisestään. Raksu on pyytänyt julkisesti anteeksi ja sanonut häpeävänsä ja tajuavansa tehneensä väärin. Mutta kyllä lyötyä lyödään… Ragnar on erittäin hyvä chat-juontaja ja saa toivottavasti pian työpaikkansa takaisin ja pääsee ansaitsemaan leipäänsä.

Siks hinnat nousee kaupoissa kun tositeevee ei elätä. Perkule! Koulukiertueelle rangaistukseks kertoo miltä tuntuu ku poliisisetä tulee ja antaa sakot.

eikö niillä ole mitään kontrollia bb talossa, eihän näpistelijät ole parhaita asukkaita, lienee jo ragu kleptomaani, monta kertaa jäänyt kiinni, entä montako kymmentä kertaa onnistunut?
lienee pojalla kova homma selvitä elämässä.empä kyllä itse kehtaisi näyttää naamaani enää tv-ruudussa, ragu vaan vienoa hymyä pukkaa ruudessa.

eiköhän ragnarilta nakkia ja kinkkua saa jos saa jotain hyödykettä itselleen vastaavastii…hehhehehehe

Saako muutkin tulla hakemaan hävikkiruokaa? Kyllä kelpais, nam.

onko tämä kauppias gay, joka ajattelee saavansa raksulta maksun kinkun muodossa

Oma kommentti