Näyttelijä Hannele Lauri, onnea! – Paransi ikävän tapansa!

Näyttelijätär Hannele Lauri oli vielä pari vuotta sitten ulosottomiehen asiakas, eikä ihan suurta viisauttaan. Hannele oli päästänyt ulosottoon useita pysäköintivirhemaksuja, ja hänellä oli peräti kaksisivuinen rekisteri.

Paitsi että pysäköintivirhemaksun maksamatta jättäminen aiheuttaa maksun korotuksen, lopulta saatava siirtyy voudin pöydälle aiheuttaen maksajalleen ulosottomerkinnän. Ulosottotodistukseen painettava merkintä säilyy kaksi vuotta.

Näin kävi Hannelellekin. Ulostottomerkintä ei tarkoita maksuhäiriömerkintää, mikä on syytä muistaa. Näillä kahdella on vissi ero.

Nyt armoitettu näyttelijätär on kuitenkin parantanut tapansa. Hannelen ulososottorekisteri on vitivalkoinen. Onnea Hannelelle itsekurin johdosta!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hannele Lauri, ulosotto

Kommentit

Silloin joskus,kun Hynttyyt yhteen tuli telkusta,Hannelella oli vähän hemmetin hyvän näköinen peppu,kun hän pikkareissaan tepasteli ohjelmassa.On tullut joskus katsottua Hannelen kuvaa vähän kauemminkin,kiitos Hannele mukavista tuokioista seurassasi!

On kyllä sanottava että entinen Hannele on kadonnut ja tilalla on hirviöhannele. Ei pitäisi lähteä tuohon kauneusleikkaus rumbaan mukaan..Rumat hammaskuorukat ja kulmakarvat nostettu hiusrajaan… Luonnotonta.

Mikä on jutun pointti? Viestittää junioreille vuonna 1952 syntyneen ns. ex-diivan elämänarvoja?

En ymmärrä.

Jaa, eikö Hannele Lauri olekaan vielä edes virallisesti eläkkeellä. – Luulin väärin. Ja juu, syytä kyllä olisi – siis olla eläkkeellä.

Oma kommentti