Nettihitti: Suomalaismies raivostui Hesen jatkuvasta siivottomuudesta, ”Olen itse joutunut siivoamaan lattioita”

Suomalaismiehen uusimaalaisesta Hesburgerista kirjoittama Facebook-päivitys on lähtenyt leviämään somessa kulovalkean tavoin. Mies päätti kokeilla sosiaalista mediaa, kun muu ei auttanut.

-Olen käynyt silloin tällöin (paikkakunta) Hesburgerissa syömässä. Kuvista jo selviääkin miltä Hesburger saattaa näyttää jo kello 20.30 illalla. Siisteydestä olen ilmoittanut henkilökunnalle useampaan otteeseen ja aina saanut suunsoitot tai vastauksen tyyliin ”ei oo aikaa siivota”. Tänään JÄLLEEN KERRAN ilmoitin, että ei jumalauta RUOKARAVINTOLA VOI NÄYTTÄÄ TÄLTÄ! No järjestyksenvalvojat vieressä toteaa, että senkun painut itse moppaamaan, mies alustaa.

Ja paljastaa oikeasti mopanneensakin paikallisessa Hesburgerissa lattiaa asiakkaan ominaisuudessa.

-Tämä kertoo liian vähäisestä henkilökunnasta tai tästä saakelin motivaatiosta työhön. Jos ei kiinnosta, niin vaihda alaa. En tiedä miksi noin 95% suomalaisista nielee kaiken tämän skeidan? Kyllä asioihin pitää puuttua, asiakas tuumii.

-Katsotaan, että saako sosiaalinen media Hesburgerin lattiat puhtaaksi? Tämähän tietenkin JAETAAN kavereiden ja vaikka Iltasanomien kesken ja katsotaan loppuuko tuo kuittailu ja puuttuuko esim. terveysviranomainen tähän kaatopaikkaan ja saadaanko sitä suuta soukemmalle?

Kuvakaappaus miehen Facebook-tililtä esittää istuinta, jossa on limsaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hesburger, siivoaminen, sotku

Kommentit

Oma kommentti