Nightwish-Anette vaatii poliisisuojelua!

Nightwish-Anette Olzonille tuntuu koko ajan sattuvan ja tapahtuvan. Uusi vauva, kylkiluut poikki, matkalaukutkin häviävät vähän väliä. Nyt Anette kirjoittaa blogissaan joutuneensa soittamaan poliisille pihatiellään lisääntyneestä vaarallisesta kaahailusta ja siitä seuranneesta väkivaltatilanteesta.

-Puhuin poliisin kanssa, koska talomme ulkopuolella oli tappelu. Kerroin poliisille, ettei tämä ollut ensimmäinen kerta ja että heidän pitäisi ryhtyä suojelemaan kotikatumme asukkaita. Jostain syystä kotikadullamme hurjastelee kalliita autoja – ja katu itse asiassa on kävelykatu! Jos joku sattuu tulemaan hurjastelijoiden tielle, kuten eräs mies tänään, ajaja suuttuu. Tänään kolme hurjastelijaa hakkasi erään miehen, kun hän kysyi ajajilta, miksi he ajavat noin kovaa. Tälläiset asiat tekevät minut niin vihaiseksi! Täällä asuu vieläpä lapsia! Anette pauhaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anette Olzon, Nightwish

Kommentit

Siis, ymmärsinkö nyt oikein;
Anette haluaa poliisin kotikadulleen partioimaan, koska siellä rikkaat ihmiset arvokkailla autoillaan kaahailee ja tie on kävelytie ja jos joku tulee heille huomauttamaan, rikkaat hurjastelijat vetävät turpaan?

WAT

Oma kommentti