Nightwish-laulaja haluaa terapiaan: Outo fobia tekee elämästä kärsimyksen!

Voe, voe kun ei enää lääkkeet saatika hypnoosikaan auta näiden meidän julkkujen ongelmien hoitoon. Kallonkutistajillakin käynyt Nightwish-yhtyeen solisti Anette Olzon valittelee blogissaan vaikealuontoista fobiaansa. Hän nimittäin pelkää ukkosta ja kovia pamauksia.

-Jos en ole vielä kertonut teille, minä olen uskomattoman kauhuissani ja minulla on fobia ukkosen jyrinään, isoihin pamauksiin, ilmapalloihin, aseen laukauksiin jne, ja tämä pelko tekee oikeasti elämästäni todella vaikeaa elää. Olen yrittänyt jokaista terapiaa mitä on, hypnoosia, humpuukia – ja mikään ei ole ikinä auttanut. Minulla on yksi iso toive elämässäni, se tekisi minut onnellisemmaksi ihmiseksi: että pääsisin eroon fobiastani. Menen ja kokeilen ehkä jotain lyhytterapiaa tänä kesänä uudestaan, vaikka tunnen olevani ikuisesti tuomittu tähän pelkoon. Mutta toivon jonkun jossakin pystyvän auttamaan minua, ja minä aion etsiä hänet, Anette kirjoittaa paatoksella.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anette Olzon

Kommentit

Anetten tulisi mennä ampumaradalle, viettää siellä 8 tuntia päivässä ainakin viikon ajan. Aloittaisi ilmapistooleista, ja ampuisi ilmapalloja. Kaikessa rauhassa. Paikallaan olevia, heiluvia, leijuvia ilmapalloja poks vaan. Sitten Pikkuhiljaa isompikaliberisia pyssyjä, ammattilaisen valvonnassa ja opastamana tietenkin.

Sitten pitää hyväksyä se, että kunnon pamaukset säikäyttää kaikki ihmiset. Pyssyissä on kova ääni, ja jos sitä ei pelästy ilman kuulosuojaimia, on ihmisellä vasta silloin jokin vika.

Ukkonen jos tärrää johonkin lähelle, kyllä siinä menee komppanian komentajallakin iltakaljat rinnuksille mökillä.

Heitin määki pienenä maihin kun kaveri laitto papattimaton tulille. Varmaan papan rintamaperintö geeneissä.

Se on ihan okei. Minulla on samanlainen fobia. Se tuli intissä rynkkyammunnoista eikä lähde pois.

sanoppa muuta, jos siellä lavalla pystyy olemaan niin ei voi kyllä fobiaks vielä kutsua.

Natuvissysillä on sen verran pyrotekniikkaa lavalla että luulis tulleen siedätyshoitoa noilla 200:lla keikalla mitä heittivät viime maailmankiertueella 😀

Oma kommentti