Nightwishin uusi levy on äänitetty: ”Tunnen pohjatonta tyhjyyttä”

Tuomas HolopainenAjatella, siitä on jo neljä vuotta, kun Nightwish julkaisi viimeisen albuminsa, Dark Passion Playn. Uutta levyä onkin jo tarpeeksi kauan odotettu! Herra Tuomas Holopainen, yhtyeen kosketinsoittaja ja biisien tekijä, kirjoittaa yhtyeen nettisivuilla lisää asiasta.

– Kolme vuotta ideointia ja biisinkirjoitusta, yli vuosi treenausta, sovitusta sekä studiotyötä, ja nyt tuo musiikillisen intohimon ja pieteetin riemuvoitto on viimein masterointia vaille valmis. Finnvoxin C-studiossa vietetyn puolitoistakuukautisen miksaussession päätteeksi kuuntelin tekeleen eilen läpi ensi kertaa yksinäni alusta loppuun enkä saanut siihen mitään otetta. Sama vanha virsi, sama pohjattoman tyhjyyden tunne kuin aikaisempienkin kokopitkien valmistuttua.

– Mie pystyn varmaan suhtautumaan lopputulokseen vasta parin kuukauden miksaus-vieroituksen jälkeen, mutta lähipiirin kannustavat kommentit antavat uskoa että hyvä siitä tuli.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Nightwish, Tuomas Holopainen

Kommentit

Melkoisia kommentteja, antaa Tuomaksen tehdä kipaleet ja ne jotka kuuntelee niitä osaa tulkita muusikon taidot Muut olkoon kuuntelematta ja jauhakoon paskaa, kun eivät ole koskaan osanneet soittaa muuta kuin pakolla nokkahuilua jos sitäkään nuottien luvusta puhumattakaan.

”Ketä kiinnostaa narsistin bändi?”

Sinua näköjään kun piti uutinen avata ja oikein kommentoida

Kyllä Nightwishin vellihousut ovat ihan jossain muualla kuin Tarjan tai Anetten jalassa..Tuomakselta taitavat löytyä..Hoitaa samalla sen diivailunkin,joskaan ei tietenkään kannattajiensa edessä,ettei maine mene monen muun asian ohella..Kukaan ei ole kateellinen,sillä narsistit ne omaan sontaansa tukehtuu..

Hyvä kun se kiekuja-Tarja heivattiin pois tästä bändistä. Sen diivan vellihousuilu olikin kuvottavaa katsottavaa, ja hänen äänensä oli ainoa syy miksen pystynyt sietämään bändiä. Nykyisin Nightwish on tuhat kertaa parempi (ja levy jossa Anette on mukana, on suosituin Nightwish-levy 😀 😀 😀 😀 ) Kateelliset vihaajat voivat tukehtua p****ansa, Nightwish on ilman kiekujaa parempi.

Voi kuinka ihailenkaan Tuomasta. Itkeä pitää kun kuuntelen musiikkiasi. Upeaa ja ylpeältä tuntuu jo nyt kun odotan uutta albumia..voi milloin saan sen ostaa?

Anetella on oma manageri,en tarkkaan muista,milloin sen palkkas,muttei tainnut ehtiä olemaan bändissä vuottakaan,kun tuli siihen tulokseen,että tarvitsee oman managerin..Ei Nightwishissa ole mikään muuttunut sitten Tarjan poispotkimisen,eikä muutu,ellei kukaan uskalla ihan AIKUISTEN OIKEASTI puuttua asioihin..Mikäli Tarjaa höykytettiin liki 10 v. kuten Anettea nyt,ei ole ihme,että alkoi oireilla ja oikutella,kun vihdoin löytyi yksi,joka kuuntelee myös häntä..Tarjahan on koulukiusattu..Aivan kuten Anettekin..

Siis onko Anettekin palkannut itselleen managerin? Näin pian? Kaikki ei ole tuossa bändissä ihan kohdallaan. Näyttää siltä, että oman managerin käyttäminen ei siis ollut Tarjan suuruudenhulluutta, vaan että tuossa bändissä täytyy jostakin syystä puolustaa tiukasti etujaan.

Lopetin Nightwishin kuuntelemisen kun bändi heivas Tarjan. Kuulostaa nykyään tavalliselta poppibändiltä, ei erotu edukseen. Kaduttaako Tuomas?

Äippä keittää oikein hyvät pullakahvit ja tulee sitten pyytämään sinut huoneestasi kahville.

Lähipiirin kommentit ovatkin aina sitä objektiivisinta antia, kuten voi todeta esimerkiksi Idolsin kaltaisista ”kyllä mä osaan laulaa, äiti ja isi ja sisko ja mummo sanoi niin” -kilpailuista. Kaikkea hyvää.

Anette otti puheeksi sekä Tuomaksen että muiden jätkien kanssa oman managerin palkkaamisen.Sen enempää Tuomas kuin kukaan mukaan ei korviaan lotkauttanu..Mutta annas olla,kun Anette kyllästyi puhumaan seinille kuukausia myöhemmin,tekee ratkaisunsa ja palkkaa itselleen oman managerin,herää prinsessa Tuomas ruikuttamaan lehdessä kuinka se oli Anetelta epäluottamuslause hänelle ja koko muulle bändille..Findancen haastattelussa jurnutti,ettei uskalla puhua enää mitään selän takana,koska Anette ymmärtää Suomea jo niin pelottavan paljon..Olivatpa DPP-kiertueen viimeiselle keikalle suunnitelleet Anetelle jonkinsortin potkukirje-pilaa,tribuutiksi Tarjan aikaiselle(www.terrorizer.com/content/interview-tuomas-holopainen-what-next-nightwish)..Unohtamatta sitä tapaa,jolla Tarja bändistä potkittiin(julkinen nöyryytys ja mustamaalaaminen)..Empatiakykyisen,toisen ihmisen asemaan asettumaan kykenevän ihmisen käytöstä..!?Haiskahtaa työpaikkakiusaamiselta..

No niin herraseni,nyt voitkin sitten selvittää mahdolliseen Oikeaasi liittyvän mysteerin ja ottaa yhteyttä,ettei tarvitse sitten katkerana kostaa sitäkin kuten olet koko ajan kostanut Anetelle kaiken sen Tarjan kanssa koetun negatiivisen,jota uhmaikäisen lapsen egosi ei ole kyennyt sulattamaan..Vai laitetaanko asia ns.”julkiseen selvitykseen”..?2 selvänäkijää on jo todennut minun olevan oikeilla jäljillä,3:mas selvänäkijä saa asian käsiteltäväkseen ensi viikolla..Näinköhän Hymy kera Sonja Maunosen olisi 4:jäs..?

Oma kommentti