Niko Ranta-aho juhlii Riihimäen vankilassa: ”Olen onnellinen mies”

Niin se maailma muuttuu. Niko Ranta-aho lienee Suomen historian ensimmäinen julkkisvanki, joka on aloittanut somettamisen muurien sisältä. Hän on julkaissut jo useita Instagram-päivityksiä. Tiettävästi nämä eivät kuitenkaan onnistu ilman vankilan siunausta ja apua, sillä miehellä ei ole pääsyä internetiin muurien sisältä.

Nyt Ranta-aho on juhlinut Riihimäen vankilassa 34-vuotispäiväänsä.

-Niin kuin media kertoi, niin minut siirrettiin Riihimäen vankilaan kuukausi sitten. Miksi? Oliko minulla asiat liian hyvin Jokelassa vai aiheutinko liikaa harmaita hiuksia vankilan terävälle päälle koulu- ja pressiasioillani? Niko kirjoittaa.

Hän jatkaa:

-Jaa-a, virallisena siirtoperusteluna oli Jokelan korkea käyttöaste. Avaan tarkemmin siirtoon liittyviä asioita sekä kerron mitä minulle nykyään kuuluu nyt tammikuussa julkaistavassa Katiska-dokkarin jatko-osassa. Joka tapauksessa vietän syntymäpäivääni onnellisena miehenä. Olen onnellinen siitä, että minulla on maailman paras perhe, paljon välittäviä ystäviä sekä tulevaisuus mikä antaa minulle voimia tämän kaiken keskellä. Kaikille sinne siviiliin mukavaa joulun odotusta, mies toivottaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: vankila, some, syntymäpäivä, Niko Ranta-aho

Kommentit

Oma kommentti