Niko Ranta-ahon julkaisema kuva paljastaa yllättävän seikan suhdesopasta!

Tutkintavankeudesta eilen vapautunut ja tuomiota huumausainerikoksista odottava Niko Ranta-aho julkaisi vajaa neljä vuotta sitten Instagram-kuvan, joka paljastaa erikoisia asioita.

Martina Aitolehden exä Stefan Therman, joka nykyisin seurustelee Ranta-ahon exän eli Sofia Belórfin kanssa onkin Niko Ranta-ahon kaveri.

Vai voisiko sanoa tässä vaiheessa ”entinen kaveri”.

Kuvassa Therman ja Ranta-aho viettävät aikaansa Marbellassa syksyllä 2016.

Asia nousi esille tänään myös Radio Rockin haastattelussa, kun Ranta-aho totesi olevansa kaverinsa Stefan Thermanin toimintaan pettynyt. Hän aikoi ottaa naisenvaihtoruletin puheeksi tämän kanssa.

Haastattelussa Ranta-aho uskoo saavansa tuomioonsa alennusta, koska on kertonut oman osuutensa ja myöntänyt rikokset sekä huumeiden kätköpaikat. Hän uskoo saavansa jopa 30 prosentin alennuksen tuomioon. Tämä tarkoittaisi, että 13 vuoden tuomio voisi sulaa yhdeksään vuoteen, josta ensikertalaisuus puolittaa tuomion heti 4,5 vuoteen.

Tästä ajasta hän on istunut tutkintavankeudessa vuoden, jolloin istuttavaa olisi enää 3,5 vuotta. Viimeisen puoli vuotta voi nauttia valvotusta koevapaudesta, joten vankilan seinien sisällä kulutettava reaaliaika olisi enää vain kolme vuotta. Ranta-aho uskoo ja toivoo voivansa viettää siitä suurimman osan avovankilassa.

Kuva alapuolella

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Martina Aitolehti, tuomio, vankila, Niko Ranta-aho, Sofia Belórf, Stefan Therman

Kommentit

Minäkin jo ehdin otaksua, että Nikolla ja Stefanilla on salarakassuhde. En nyt kyllä julkisten tietojen perusteella tajua, että mikä ruletti on kyseessä, jos eroaa yhdestä ja yksi tulee tilalle.

Voih! Odotin, että Niko paljastaa kuvassa seurustelleensa aiemmin Stefun kanssa. Molemmilla näyttää olevan ranteessa suht kallis ajannäyttäjä.

Oma kommentti