Nipsu-TV päättyi BB-Nikon avoeroon!

Niko SaarinenHymyn verkkosivuilla neljättä viikkoa pyörinyt Nipsu-TV loppui torstaina haikeissa tunnelmissa.

-Erosimme elämänkumppanini kanssa ravintolariidan jälkeen kello kuusi tänä aamuna, selvitti BB-Niko ruudussa, mutta veti kunnialla lähetyksen loppuun. Kamerat Nipsulandiasta sammuivat klo 23.45 Freddie Mercuryn tunnelmallisen Show must go on -biisin soidessa taustalla.

Tätä aiemmin Niko oli kuljettanut kameraa asunnossaan näyttääkseen Nipsu-TV:n kulisseja.

Lähetys päättyi lähikuvaan, jossa Niko kiitti katsojia ja myönsi olon olevan haikea, outo ja epätodellinen.

-En taida halua lopettaakaan tätä showta vielä, mies nieleskeli.

Välirauha

Ennen lähetyksen loppua Nikon elämänkumppani astui myös hetkeksi ruutuun ja pariskunta suuteli. Elämänkumppani peitti kuitenkin kasvonsa käsillään.

Koko illan ajan pariskunta puhui erostaan, joka oli tapahtunut kipakan ravintolariidan jälkeen torstaina aamuyöllä.

-Kun kamerat sammuvat, selvitämme välimme lopullisesti, Niko kertoi katsojilleen. -Saa nähdä vietänkö juhannuksen yksin ja lähteekö kumppanini muuttokuorma kohti Raumaa.

Myöhemmin yöllä Hymy sai tietää, että asioista on keskusteltu rakentavassa hengessä.

-Asiat eivät ole hyvin, mutta paremmin. Nipsu-TV verotti yksityisyyttämme ja suhdettamme todella paljon. Jokainen voi kuvitella, miltä tuntuu elää 24 tuntia kamera kotonaan, semminkin kun avopuoliso ei halua julkisuutta. Nyt aiomme viettää juhannuksen yhdessä, hengähdämme hetken aikaa, ja katsomme sitten eteenpäin, Nipsu viestitti Hymylle.

Nikosta toimittaja

Niko paljasti lähetyksessä myös uudet työkuvionsa.

-Minua on kysytty Hymy-lehden julkkistoimittajaksi, joten aion kokeilla siipiäni freelancerina. Aiemmin minusta on revitty kohuotsikoita, katsotaan, millaista on olla kirjoituslehtiön toisella puolella, teräväsanainen Nipsu vitsaili.

Niko Saarinen ja London'Edellisenä iltana, keskiviikkona Nipsulandiassa järjestettiin lopettajaisbileet, joihin oli määrä myös Miss Suomi Essi Pöystin saapua. Hän jäi toistamiseen pois lähetyksestä. Edellisen kerran hän perui tulonsa kaksi viikkoa sitten henkilökohtaisiin syihin vedoten, nyt hän lähetti kaksi tuntia ennen lähetyksen alkua viestin, jossa ounasteli Nipsu-TV:n olevan Miss Suomelle väärä foorumi.

-Siellä on harrastettu suuseksiäkin suorassa lähetyksessä, Finnartistit ei pitäisi siitä, että tulen vieraaksi, Essi perusteli.

Niko antoi sanan säilän viuhua lähetyksessä:

-Onneksi Miss Suomi ei ole itse aiheuttanut minkäänlaista kohua. Vai mitä se seurustelevan missin heiluminen Unelmien Poikamiehen kanssa sitten on ollut, Nipsu sivalsi.

Nipsu-TV keräsi tuhansia katsojia Niko Saarisen olohuoneeseen neljän viikon ajan. Kyseessä oli myös eräänlainen pilottihanke, jonka tarkoituksena oli kartoittaa tosi-tv:n mahdollisuuksia verkossa.

-Kieltämättä työntäyteinen, mutta antoisa kokemus koko tuotantotiimille, Nipsu-TV:n tuottaja, Hymyn toimituspäällikkö Juha-Tapio Tuomela toteaa.

-Saarinen osoitti olevansa todellinen viihdepersoona, joka taitaa draaman, heittäytymisen ja itsensä peliin laittamisen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB-Niko, Essi Pöysti, Freddie Mercury, Miss Suomi, Niko Saarinen, Nipsu-TV

Kommentit

Nipsu hoiti kyllä homman kotiin! Ohjelmaa ja viihdettä riitti ja jaksoi panostaa! Kiitos Niko! Ja nipsusta ehdottomast juontaja!

Toivottavasti saatte ransun kanssa sovittua ja jatkettua elämää yhdessä.! voimia!!

Nipsu-tv oli parasta viihdettä! harmi että se loppui!

Juu varokaa et ette kirjoita et niko on homo se tekee heti kuulema herjauksesta poliisille ilmoituksen,ja kaikki negatiivinen kirjoitus poistetaan aika nopeasti niinku olette huomannut
ei se ole herjaus jos sua sanotaan UMPI-HOMOKSI kun olet itse ja tekemisillä että olet KYR… imijä kun ei sua voi millään sanoa MIEHEKSI.

NIKO LUE TÄMÄ:Herjaus jossa tekijä antaa perättömän ilmiannon, syyttää tekemättömästä tai muulla tavoin halventaa toista, tai hankaloittaa henkilön menestystä ja elinkeinoa loukkaamalla tämän kunniaa.

missä kohtaa olen rikkonut lakia,kysyn vaan?

ja paljonkohan noita julkisuuden kipeitä ihmiset tekee noita ilmoituksia poliisille,montako juttua poliisi vie syytäjälle asti? poliisilla on varmaan parempaakin tekemistä!!!

ennen oli miehiä nykyään ne miehet on tälläsiä ei mikään ihme vaikka maailma on sairaspaikka elää t.elovenä tyttö

Miten joku voi olla noin säälittävä? Joku nipsu-tv, siis kuka v1*un idiootti haluu kotiinsa kameran 24/7… Siis..!! Niko Saarela oot ehk maailman säälittävin ja noloin ihminen 4ever… -.-

Ensiksikin, kiitos Nipsu-TV:stä, rakastin sitä! Oot Niko söpöin ja ihanin mies ikinä!!! Tekisin mitä vaan et näkisin sut..! Oot niin ihanan iskevä persoonaki vielä lisäksi!! Aaahh… Sun pitää elää siinä tiedos, et mä ainaki rakastan sua niiiiin paljo, ja aina!

oot tosi hyvä tyyppi, yritä jaksaa, ja selvittäkää välinne *R*Nsin kans.:D

Oma kommentti