Nipsu-TV starttaa keskiviikkona 27.5.

Niko SaarinenBB:n väriläiskä ja Keravan kruunaamaton kuningas Niko Saarinen puhkuu intoa.

Nyt se sitten alkaa. Odotettu ja kohistu Nipsu-TV.

Tuksu-TV:n raunioille rakennettu Niko Saarisen kotielämää kuukauden ajan 24/7 seuraava tosi-tv-ohjelma pärähtää ruutuihin ensi viikon keskiviikkona 27.5.2009. Nipsu-TV toimii Hymy.fi-sivustolla aivan samalla periaatteella kuin Tuksu-TV:kin ehti kolmen legendaarisen ja uutistäyteisen vuorokautensa aikana toimia. Halukkaat voivat ostaa katseluaikaa Saarisen olohuoneeseen 1,50 euron tuntihintaan.

Jotta Saarisen varmuudella näkisi kameroiden edessä, joka päiväksi on luvassa prime time show, joka järjestetään alkaen klo 21. Tuolloin on vuorossa ennalta sovittua ohjelmaa. Ohjelma julkaistaan Hymy.fi:ssä etukäteen.

Vaatteet narikkaan?

Tuksu-TV ehti lyhyen olemassaolonsa aikana tuottaa lukemattomia uutisia niin verkkoon, lehtiin kuin radioonkin. BB-Niko toivoo, että puhuttavaa ja katsottavaa riittää hänenkin ohjelmastaan.

-Ensi keskiviikkona on luvassa kunnon avajaisbileet, sanan varsinaisessa merkityksessä. Paikalle saapunee suuri joukko ihmisiä. Katsotaan, mikä on pukukoodi vai onko vaatteita laisinkaan? Totuutta ja tehtävää on luvassa, kuka paljastaa ja mitä, Niko arvuuttelee.

-Lisäksi katsotaan, josko salainen poikaystäväni vihdoin astuu kameran eteen.

Saarinen on kehitellyt henkeäsalpaavan paljon ohjelmaa, jota riittää jokaiseksi päiväksi kuukauden ajan. Hymy jatkaa tosi-tv:tä yli kuukauden, jos se saavuttaa tarpeeksi katselijoita.

Tuksu-TV olisi samalla volyymillä jatkuessaan tuottanut Tukiaiselle varsin hyvän kuukausipalkan, Hymyn toimituspäällikkö J-T Tuomela toteaa.

Nikon ajatuksissa on kutsua jossain vaiheessa vieraakseen myös kohuleidi Johanna Tukiainen. Tuksun ohjelma ehti loppua ennen kuin Tuksu esitteli upean garderobinsa.

-Ehkäpä hän esittelee vaatteitaan minun showssani. Ehkäpä minäkin esittelen niitä! Nipsu väläyttää.

Kaikki meistä haluavat nähdä Nipsun Tuksun vetimissä, eikö?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Big Brother, BB, BB-Niko, Nipsu-TV, Niko Saarinenm Tuksu-TV

Kommentit

Mitä Nikon persoonaan tulee, hän on omahyväinen, itserakas sekä ajattelee aina vain itseään. Televisiota yöllä seuranneena häntä (ja bb-talossa) hän ottaa yleiset viestit henkilökohtaisesti, ja sekoilee yltiöpäisesti, verrattavissa meidän Perussuomalaiseen Tony ”Viikinki” Halmeeseen. Go Niko, tee itsestäsi vielä naurettavampi. Se kuka maksaa tunnista 1,50€ jotta näkee homoseksuaalin kuka vihaa heteroita ja suurinpiirtein kaikkia (ymmärtää asiat väärin esim. maikkarin yöchatissa ja alkaa raivoamaan ihmisille, sekä inhoaa heteroita) ihmisiä, on täysin ulalla tästä maailmasta.

Olkaa hyvät ja kattokaa 10 h. Nikon pelleilyä missä ei ole päätä eikä häntää, ja maksakaa 100 mummon markkaa!!!

Eikö oo kukaan ajatellut että hän asuu kerrostalossa…. naapuri raukat…

aivan varmaan kestää ainakin sovitun kuukauden tämä hanke.
tiedä vaikka kauemminkin? maltan tuskin odottaa tulevaa keskiviikkoa 😉

eipä tuota herkkua taida viikkoa pidempää riittää…täytyyhän poikien päästä välillä kylillekkin ;D

onks tää se jolla on/oli perse rikki tai jotain ihme paskavikaa??

en kato.

Kaikkihan riippuu siitä että katsojia on. Yleensä tommosesta 1,50 eurosta ottaa operaattori kolmasosan, joten jaettavaksi jää joku ege. Siitä mä luulen Hymyn ottavan leijonanosan, koska se varmaan maksaa tosta tekniikasta. Jos Nikoa kattelis kuukauden aikana 10 000 viestittelijää, niin kaipa Nipsulle tosta muutamia tonnia tulisi. Eikä ton nyt tarttes sillon olla ku joku 300 katsojaa päivässä!

Jos alkaa 27.5. (mun kaverin syntymäpäivä :D) ja kestää 1kk, niin sehän menee yli juhannuksen sitten. Noinkohan Nipsu pahemmin viihtyy Jussina Keravalla? Toisaalta jos rahaa tulee joka tekstarista, niin mikä ettei.

8: ”Seiska roudaa viinat”

..ttu että on jengi sekasin! Kirjottelee Hymyn sivuille että seiska roudaa viinat. 😀

Niko vetää VARMASTI kunnialla tän projektin, toisin ku tuksu 😀

NIKO TSEMPPIÄ! VEDÄ TÄYSILLÄ!!! <3 <3 <3

Napsulla ei mitää sanottavaa.

Pyhien jälkeen ohjelma haudataan hiljaisuudessa, ohjelma täynnä tyhjäpäisiä tyrkkyjä joilla ei sen enempää sanottavaa kuin isännälläkää no saavathan
sentään ilmaset kännit ku seiska roudaa viinat.

En usko et tommonen ohjelma Nikolle tuottaa mitään. Tai no, ittehän se koheltamisellaan ja yllätyksillä voi sitä katsojamäärää katsottaa. Kuitenkin tommosen liikkuvan kuvan ja äänen lähettäminen isolla kaistalla maksaa törkeän paljon.

Toivomus. Voitko Nipsu pyytää siihen ohelmaan esmes Anne-Mari Bergin.

eiköhän Niko jo osaa hoitaa viina-asiansa. Onhan se jo aikuinen ihminen

Hyvin menee, kunhan Saarinen ei läträä liikaa viinalla, ja ala haukkumaan ihmisiä. Niko, pidä siis kontrolli siihen viinaan, pliis.

Enpä usko että Nipsu sekoaa. Tai jos sekoaa, kokoaa sit ittensä seuraavan illan lähetystä varten. Ja niinhän se pitääkin olla.

Varmaan yhden illan ajan ja sit se sekoo lopullisesti.
Media saa otsikonsa ja kohuniko suuntaa kohti uusia apajoita?

Oma kommentti