Nipsu-TV starttaa keskiviikkona 27.5.

Niko SaarinenBB:n väriläiskä ja Keravan kruunaamaton kuningas Niko Saarinen puhkuu intoa.

Nyt se sitten alkaa. Odotettu ja kohistu Nipsu-TV.

Tuksu-TV:n raunioille rakennettu Niko Saarisen kotielämää kuukauden ajan 24/7 seuraava tosi-tv-ohjelma pärähtää ruutuihin ensi viikon keskiviikkona 27.5.2009. Nipsu-TV toimii Hymy.fi-sivustolla aivan samalla periaatteella kuin Tuksu-TV:kin ehti kolmen legendaarisen ja uutistäyteisen vuorokautensa aikana toimia. Halukkaat voivat ostaa katseluaikaa Saarisen olohuoneeseen 1,50 euron tuntihintaan.

Jotta Saarisen varmuudella näkisi kameroiden edessä, joka päiväksi on luvassa prime time show, joka järjestetään alkaen klo 21. Tuolloin on vuorossa ennalta sovittua ohjelmaa. Ohjelma julkaistaan Hymy.fi:ssä etukäteen.

Vaatteet narikkaan?

Tuksu-TV ehti lyhyen olemassaolonsa aikana tuottaa lukemattomia uutisia niin verkkoon, lehtiin kuin radioonkin. BB-Niko toivoo, että puhuttavaa ja katsottavaa riittää hänenkin ohjelmastaan.

-Ensi keskiviikkona on luvassa kunnon avajaisbileet, sanan varsinaisessa merkityksessä. Paikalle saapunee suuri joukko ihmisiä. Katsotaan, mikä on pukukoodi vai onko vaatteita laisinkaan? Totuutta ja tehtävää on luvassa, kuka paljastaa ja mitä, Niko arvuuttelee.

-Lisäksi katsotaan, josko salainen poikaystäväni vihdoin astuu kameran eteen.

Saarinen on kehitellyt henkeäsalpaavan paljon ohjelmaa, jota riittää jokaiseksi päiväksi kuukauden ajan. Hymy jatkaa tosi-tv:tä yli kuukauden, jos se saavuttaa tarpeeksi katselijoita.

Tuksu-TV olisi samalla volyymillä jatkuessaan tuottanut Tukiaiselle varsin hyvän kuukausipalkan, Hymyn toimituspäällikkö J-T Tuomela toteaa.

Nikon ajatuksissa on kutsua jossain vaiheessa vieraakseen myös kohuleidi Johanna Tukiainen. Tuksun ohjelma ehti loppua ennen kuin Tuksu esitteli upean garderobinsa.

-Ehkäpä hän esittelee vaatteitaan minun showssani. Ehkäpä minäkin esittelen niitä! Nipsu väläyttää.

Kaikki meistä haluavat nähdä Nipsun Tuksun vetimissä, eikö?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, BB-Niko, Big Brother, Johanna Tukiainen, Niko Saarinenm Tuksu-TV, Nipsu-TV

Kommentit

Oma kommentti