Nipsu-TV:n kohulauantai: Porttikielto stripparille, BB-Henna ja BB-Antti riitelivät ja rakastivat!

Niko SaarinenNipsu-TV:ssä nähtiin lauantaina realitysarjan historian ruudikkain ilta.

Paikalle saapui parikymmentä juhlijaa, ja illan päätähdet, julkisesti rakkautensa myöntäneet BB-Henna Kalinainen ja BB-Antti Kurhinen myöhästyivät showsta peräti puolitoista tuntia.

Syynä lienee ollut pariskunnan erimielisyydet. Pari istui erillään toisistaan ja Henna mökötti sohvan nurkassa vaisuna. Jopa illan isäntä BB-Niko joutui suukopuun Hennan kanssa tämän ”näytettyä tympeää naamaansa.”

Myöhemmin Antti ja Henna selvittelivät välejään ruudussa, sulivat suudelmiin, kunnes taas mököttivät ja nahistelivat. Loppuillasta Antti yritti riisua Hennan alushousuja, ja kiihkeästi suudellen pari simuloi yhdyntäliikkeitä kameran edessä. Arvoitukseksi jäi, oliko Hennalla pikkuhousut jalassa vai ei. Tämän jälkeen välienselvittely jatkui taas.

Porttikielto stripparille!

Yhdelle illan vieraista jouduttiin antamaan Nipsu-TV:hen porttikielto. Kyseessä on Suomen tunnetuimmaksi strippariksi mainittu henkilö, joka oli lähetyksessä vieraana torstaina, mutta katsoi hyväksi ideaksi ilmestyä showhun myös perjantaina ja lauantaina.

Strippari istuskeli kameroiden edessä ahkeraan, mutta ei suostunut pyynnöstäkään esittelemään ammatillisia avujaan. Ylimielinen asenne sai yleisön kiehumaan.

Tuksu soitti suoraan lähetykseen

Antti Kurhinen ja Henna KalinainenPaikalla nähtiin myös Tuksu Kakkonen, nainen, joka tahtoo tähdeksi. Oikea Johanna Tukiainen sen sijaan soitti suoraan lähetykseen ja antoi pitkän raportin uusimmista kuulumisistaan.

-Tuksu-TV kävi minulle liian raskaaksi, sillä kamera seurasi minua 24h vuorokaudessa. Toivotan Nipsulle jaksamista, ja tulen kyllä showsi vieraaksi, Tuksu lupasi.

Tukiainen ei pitänyt mahdottomana kokonaisen levyllisen julkaisemista, jos hänen tuleva sinkkubiisinsä saavuttaa suosiota.

Suorassa lähetyksessä kuultiin myös kohukaunotar Anne-Mari Bergin puhelu Nipsulle. Hän saapuu tulevana perjantaina Nipsun vieraaksi.

-Meillä on kana kynittävänä! Anne-Mari Berg uhosi.

Nipsu-TV näkyy Hymyn verkkosivuilla 24h vuorokaudessa, mutta joka ilta klo 21 alkaen järjestetään ohjelmaa.

Yläkuvassa illan isäntä, BB-Niko Saarinen, alakuvassa BB:stä tutut Antti ja Henna.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Big Brother, Niko Saarinen, BB, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen, Anne-Mari Berg, Nipsu-TV

Kommentit

Miten jengi viittii tsiigaa jonkin julkisuudenkipeän pikkupuppelin touhuja? herätkää ny ihmeessä ja hankkikaa itsellenne harrastuksia looserit!

…miksi tämä on vain niin kallista?:( mutta hyvä nipsu!

Nyt mun on pakko kysyy, miten niin kallsita.

Laita viesti Nikon juontamaan Maikkarin chattiin tai mihin vaan tv-chattiin, niin se maksaa lähes euron, ja viesti valuu ruudulla 30sek pois.

Tässä saat seurata 1,50egellä TUNNIN tyypin kotielämää.

AMB AMB AMB AMB AMB AMB! Loistavaa! Mielenkiinnolla odotan. Kaksi bi-sexual rämäpää persoonaa = hyvä show

Jee Anne-Mari berg…miksi tämä on vain niin kallista?:( mutta hyvä nipsu!

Kaikkee paskaa sitä telkusta tulee ja ketä kiinnostaa oikeasti jonkun Tukiaisen tai muun hörhön jutut??

Niko on niin pro, oikeesti. Hymy vois ottaa Nipsun vakkarijuontajaksi eri tilaisuuksiin. Äijällä käy suu kuin kone.

Tuksu-Kakkonen vois tulla useemminkin. Siinä on munaa toisin kuin Keronimassa.

No oli kyllä lähetys.
Se tuksu kakkonen oli just rento muija XDDDD.
Nauroin katketakseni sitä frendin kanssa. Mun mielestä
Niko on vetänyt helvetin hienoi lähetyksiä nyt jo neljä päivää.
Toivotaan että meno senkun paranee kun alkaa ilmatkin lämpeneen.

Oma kommentti