Nipsu-TV:n suorassa lähetyksessä harrastettiin suuseksiä!

Niko Nipsu SaarinenHymyn verkkosivuilla pyörivässä Nipsu-TV:ssä nähtiin viikonloppuna villiä menoa. Perjantain ohjelmassa vieraana ollut Johanna Tukiainen haukkui toimittajat moraalittomiksi valehtelijoiksi ja lauantain prime time -lähetyksessä krapulainen illan isäntä BB-Niko Saarinen intoutui harrastamaan elämänkumppaninsa kanssa seksileikkejä.

Melkeinpä heti prime timen käynnistyttyä klo 21 Nipsu-TV:n ruutuun astui vähäpukeinen BB-Niko, joka asettui sohvalle makaamaan. Tämän jälkeen hän toteutti ”pitkäaikaisen haaveensa siitä, että hänelle annettiin suuseksiä suorassa lähetyksessä.”

Session jälkeen pariskunta poistui parvekkeelle tupakoimaan aloittaakseen seksileikit myöhemmin uudestaan.

Maanantaina käynnistyy Nipsu-TV:n viimeinen viikko. Saarinen on pyörittänyt lähetystä kotoaan 24 tuntia vuorokaudessa jo neljättä viikkoa keräten tuhansia katsojia olohuoneeseensa. Lähetyksen lopettajaisbileet nähdään torstaina.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB-Niko, Nipsu-TV

Kommentit

”Mitä se kellekään kuuluu mitä joku sairas perverssi kotonaan touhuaa..”

Huh huh.. ei tekis blow job vissiin pahaa sullekkaan..

jos se on sairasta ja perverssiä.. niin.. niin… .. voi hitsi..

Hyvältä se ainakin tuntuu.. Suosittelen sullekkin et ehdotat isännälle/emännälle.

tuliko yllätyksenä, ihmiset harrastaa seksiä!!!?!?!?!?!?!? SIIIS JÄRKYTTÄVÄÄ MITEN JOKU VOI HARRASTAA SEKSIÄ KOTONAAAN!!!!! SAIRASTA!!!!!

mitä sitte? vahingoittuivatko herkät viattomat neitsytmielenne tästä tiedosta?

Saarinen on pyörittänyt lähetystä kotoaan 24 tuntia vuorokaudessa jo neljättä viikkoa keräten tuhansia katsojia olohuoneeseensa. Lähetyksen lopettajaisbileet nähdään torstaina.
-toisin sanoen tuhansia homoja,TO kenties nähdään jo sitten ryhmäsexiä homojen kesken.ei helvetti mihin tämä maailma on menossa eikö moraalilla tai häpeällä ole enään mitään jalansijaa tässä perverssissä maailmassa.hymy hei!!! voisitte vaihtaa nimenne vaikka HYMY-GAY CHANNEL!!! varmaan ois uusia asiakkaita tiedossa…..

Kaikkea saastetta sitä näytetäänkin! Eikö noilla idiooteilla ole minkäänlaista moraalia enää siitä mikä sopii julkisesti näytettäväksi ja mikä ei? Mitä se kellekään kuuluu mitä joku sairas perverssi kotonaan touhuaa miksi tuollaista paskaa pitää näyttää töllöstä sellaiseen aikaan että kaikki nuoret on näkemässä? Mielestäni tuollainen saaste pitäisi sensuroida ja ne jotka ovat vastuussa siitä että tuollaista kuvottavaa yrjötystä näytetään julkisesti pitäisi laittaa edesvastuuseen ja potkia pois ja lujaa työstään! Eivät kaikki suomalaiset vielä ole jotain perverssejä homoja tai muita sairaiden juttujen harrastajia jota nielevät mukisematta kaiken tämän saasteen jota koitetaan joka välissä tyrkyttää mediassa. Pitääkö tuollaista yrjöttävää perverssiä paskaa laittaa normaaliin tv-ohjelmaan? Hyi oksetus!

Mitä vikaa Ikean kalusteissa on?? meilläkin on koti pullollaan Ikeaa! Käykö vaan kateeksi muilla kun toinen on saanut suuseksiä kameran edessä? Eihän kaikista ole siihenkään. Pointsit Nikolle rohkeudesta! Ei mullakaan olis ongelmaa ottaa vastaavaa hoitoa vastaan oli kamerat tahi ei. Ehkä olen itse kateellinen?

Tämä on taas osoitus siitä kuinka homoille ei tule suoda adoptio-oikeutta.

”Rikosilmoituksen paikka?”

No vittu, jokainen saa kotonaan tehdä niinku huvittaa, jopa harrastaa seksiä! =)

ei jaksa edes kommentoida nipsua eikä muiden keskustelua. hoh hoi

Voi julmettu, miettikää ny jos ja KUN linjoilla oli nuoria!! Siis näitä 10-14v lapsia, HÄPEÄ NIKO!

säälittävää hankkia noin julkisuutta.
säälittävä, säälittävä tyrkky! inhottavaa. oli toinen osapuoli sitten mies tai nainen.

”Kauhee sisutus Nikolla tossa kuvassa. Jotain Ikea-krääsää hyllyissä!”

Hylly Ikeasta kuten myös sen päällä oleva maljakot. Meiltäkin löytyy molemmat, tosin hylly mustana.

Kauhee sisutus Nikolla tossa kuvassa. Jotain Ikea-krääsää hyllyissä!

No oliko kellekään ylläri että tästä tuli hyvinkin nopeesti gay-aikuisviihdekanava?

Oma kommentti