Nipsu-TV:ssä harkitaan rikosilmoitusta!

Tiistai-illan Nipsu-TV:n ohjelma on kirvoittamassa rikosilmoituksen. Illan aiheena oli räsypokkailta, joka sai paikalle tulleet vieraat, parikymppiset kaunottaret, riisuuntumaan ilkosilleen. Neidit viuhahtivat ruudussa useaan otteeseen, ja heidän alastonkuvansa päätyivät netin eri keskustelupalstoille jakoon.

Nipsu-TV:n käyttösopimuksessa kielletään kuvien tallentaminen ja edelleen välittäminen tekijänoikeuspykäliin vedoten. Maksullisesta lähetyksestä tehdyt niin kutsutut ”kuvakaappaukset” ovat näin ollen kiellettyjä.

Rikosilmoitusta harkitsee niin Nipsu-TV:n tuotantoryhmä kuin illan esiintyjätkin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB, BB-Niko, Nipsu-TV, rikosilmoitus

Kommentit

Vittu niitä kuvia ole missään näkynyt, pelkkää paskamainosta

_Jos_ nuo kuvat olisivat olemassa, ne olisivat kiertäneet esim. IRC:ssä jo moneen kertaan läpi valon nopeudella… (joo, IRC ei ole IRC-galleria).

Kun tuollaiset kuvat oikeasti tulisi saataville, ne olisi alle 24h aikana _kaikkialla_.

naurettavaa hymy!ei ole kuule kuvia missään netin keskustelupalstoilla..tällä yritetään vain mainostaa nipsu-tv:tä,koska kukaan ei voi tarkistaa onko siellä pelattu räsypokkaa koska kukaan ei ole katsonut nipsu-tv:tä!

Jaa, taas Ihan ilmaista mainosta HYMYLLE, ei mitään muuta. Missään ei ole näkynyt kuvia joten keksitty juttu!!!

Mitäs menivät viuhahtelemaan, voi voi, tuollaisessa ohjelmassa ei tarvis olla kuin ääni, kuvassa on omat vaaransa.

No kaitpa ne on poistettu, urpot, jottei Hymy itse syyllistyisi samaan mistä se muita syyttää. ja mitä tulee keksittyyn juttuun niin joopa joo, ehkä lehti nyt ei semmosia keksi.

Älä nyt sano kelleen mutta tuolla Hymynkin keskusteluissa niitä on, nipsu-tv, sivu 88

Oma kommentti