Nipsu-TV:ssä otetut BB-Nikon alastonkuvat täällä!

Niko SaarinenViime viikolla Hymy-lehden sivuilla pyörivässä Nipsu-TV:ssä otettiin alastonkuvia reality-sarjan isännästä itsestään, BB-Nikosta.

Tällaisia niistä sitten tuli!

Kuvat on otettu Nikon olohuoneen sohvalla, sillä samaisella, josta 24/7 -lähetyskin joka päivä lähetetään. Niitä ei myöskään ole käsitelty tai photoshopattu mitenkään, sillä kyse oli lähinnä ”hupijutusta”, ei mistään täysiverisestä alastonkuvauksesta.

Niko SaarinenNäitä kuvia ei myöskään julkaista lehden sivuilla.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Niko Saarinen, BB, BB-Niko, Nipsu-TV

Kommentit

niko on ihana ja paras<33 niko on niin hot että ootte vaan kateellisia ;)shut the fuck up!

aikas homoa on, melkeen oksettaa jopa nämä kuvat, hiukka enemmän lihaa luiden ympärille! no mutta ihminen saa olla mikä on, mutta homous ei ole luonnollista, koska sama sukupuoli ei voi tehdä yhdessä lapsia…

Heh! Taitaa näiden suomalaisten ”tosimiesten” omat kaappien ovet narista! Ällöttää ja oksettaa- mutta silti pakko käydä katsomassa.. 😉

Suomalinen tavis jätkä kukkakeppi kuten niin monet nuoret.Teini likka joka skitsoo kuin kuin tytöt, homon stereotypia.

eihän homoissa mtn vikaa ole, paitsi et ne on homoja.. kavatus mennyt vituiks..ei vissiin mtn roolimalleja.. mitä normaalia on rääkyvässä rääpäleessä, joka käyttäytyy täysin samalla tavalla, kuin teinityttö.. Mun mielestä vois vaipuu nikokin kaupan kassalle ja poistua julkisuudesta. Kummakaan, kun homojen määrä kasvaa, kun kaikkia homo/lesbo sarjoja syötetään 24h/7 lapsienkin nähtäväksi…

Voi kauheeta, eikö edes ymmärrä hävetä! Puistattaa ällötyksestä….

Erittäin KP!! Eikö missään oo lisää kuvia?! Tai mistä löytyis kuvia Herra X:stä? On eilen ollu näytillä ilmeisesti…

Onko nipsu tv koko yön käynnissä ??! jos on niin heti katsomaan tänään <3<3<3

Mites se olikaan, eikös se NIPSU tossa joku aika sitte vannonu ettei häntä ainakaan tulla näkee hymyn sivuilla alastonkuvissa. Ja ku niistä ei edes makseta.. Hei hyvää päivää xD Niin ne puheet pyörretään.

hahaa mitä vittua :DDD ?! täs yhteiskunnassa on joku hieman pielessä..

juu kohta on varmaan jossai miesten lehessä tai porno elokuvassa

no-joo, ihan sama jos vaikka minä laittasin oman ruppusen kroppani näytille=) ihan tavallinen nuori mies. Ei kaikkien tartte olla syötävän ihania muodokkaita lihaskimppuja. Mihin tämä maailma on menossa, kun ei tavallisuutta arvosteta enää yhtään???

Huolestuttavaa……

Mahtavaa varmaan kun voi koko suvulle ylpeille miten se meidän niko on menestynyt julkisuudessa 😉

Luulin nähneeni kaiken, mutta olin väärässä. Repesin aika totaalisesti, vaikka pientä oksennusreaktiotakin oli havaittavissa…

Homoissa ei ole mitää vikaa!
Naurettavaa paskaa. Onhan kuvat äklöjä mutta eikö sitä äxää voi painaa jos ei tykkää tai ei kestä.
Homot ovat normaaleja ihmisiä joita pitäisi kunnioittaa samalla tavalla kuin muita. Mun mielestä on hienoa että homoutta tulee lisää koska sitä tarvitaan!
Eise tee susta homoa jos sitä on sun naapuris

Varmaan Nikon vanhemmat tosi ylpeitä? Eikö tollolla ole edes sen verran tyylitajua että kuvat nähtyään olisi kieltänyt niiden julkaisun?

Olis se ihan mielenkiintoista tietää minkälaisia adoniksia täälläkin kommentoi jotta voivat noin karkeasti arvostella Nikoa.

Ihan normaalin näköinen meidän bb-julkkumme on. Ei Brent Corrigan(KVG) tai Zac Efron muttei myöskään mikään em vastakohta. Ihan tavis niinkuin moni muukin.

Itselleni kyllä kelpaisi ulkonäöllisesti niin sänkyyn kuin sängyn ulkopuolelle että sikälis.

jos mun koira ois nuin ruma se ois opetettu kulkee takaperin

aivan ihana…NIKO on symppis ja mää puolustan sitä henkee ja vereen !

Homo. Homot pitää miehistä. Miehistä. Tässä kuvassa joku rääpäle poseeraa, voi kurjuutta. Miten alas jotkut ihmiset voi vajota?

hmmm….olisin voinut elää ilman tota näkyä. ihan järkyttävä. 😀

Täysillä ainakin yrittää saada seuraavaa turhin julkkis ”palkintoa”?

joo joo on muuten ? julkisuuden hakuinen jätkä. Jos tulisi metsässä vastaan tulisi heti korpilaki voimaan!

Voin vain kuvitella miltä Nikon äidistä tuntuu. Jos oma poikani myisi vartaloaan lehdessä pitäisi itseäni epäonnistuneenä äitinä. Miksi vanhemmat ei voi tukea lapsiaan, vaan tilanne menee siihen että lapsen on myytävä itseään. On erittäin huolestuttavaa että nykyajan nuorilla on näin huonoja roolimalleja.

Nipsulla on vielä pitkä ura viihdytysjoukoissa edessään, sammun sanoneen.

Lukeekohan Nipsun tuossa takapuolen tatuoinnissa:

”Insert only”

heh..

Ihmeellistä, miten toisia inspiroi esiintyä netti-tv.ssä! Joskus vaan menee överiksi, ja vanhempana ehkä joutuu katumaan tekemisiään. Kaikki on dokumentoitu, ja varmasti niitäkin riittää, jotka haluaa niillä vahingoittaa.

Suojelkaa hyvät ihmiset itseänne ja yksityisyyttänne! Nyt voi vielä olla hauskaa, mutta kun huuma menee ohi, niin pahaa mieltä sitä tulee. Nämä kirjoitukset täällä ovat vain pieni murto-osa siitä, mitä joutuu kohtaamaan.

Näillä Nikon näytöillä voi päätyä – myös toisten hyväksikäytettäväksi.

Hah vittu että mua naurattaa nää tuomion pasuunat. Eiks nää tosikkourpot nyt tajua että jätkä vetää tietoisesti överiks kun sillä on se oma Nipsu-TV:show.
Ei nähtävästi tajua.
No, sellaista se on tässä kehitysvammaisten maailmassa.

Menin sanottomaksi… lähinnä sen takia koska yrjösin omaan suuhuni nähtyäni nämä kuvat.

niko on niiiin shoumies, eihän tämmöstä ittens peliin panemista moni uskalla

rohkeaa ja hatunnoston arvoista..kaikilla ei ole pokkaa eikä varaa näyttää itseään..jotkut saavat siitä myös rahaa 😉 onpas nikolla hieno tatuointi 🙂 <3

Mahtavaa nähdä Nikon kuvat täällä, enemmän tälläistä vaikka hymy lehdessä:) Nikolla on mitä näyttää:)

Nro:lle 3 No, niihän toi kommentoija nro 2 sanookin, että onneks Nipsu on homo, sillä ei munkaan mielestä tuo naista sytytä. Sitä paitsi onks homon ruho jotenkin ”pyhää”, että nainen ei sitä sais katsoa? Kyllä mä ainakin olen nähnyt useita homoja, jotka näyttää syötävän upeilta.

Eihän Niksu oikeen naisten perään ookkaan, eli miks sen pitäis naisia sytyttää? 😀

Heh, jätkä on kuin pulkannaru. onneksi on h**o, sillä ei kai ketään aikuista naista sytytä lihakseton 12v. esipuberteetti-ikäisen pojan kroppa?

Oma kommentti